Ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: RDSD

No šodienas saistībā ar ceļu seguma atjaunošanu un vidējā spiediena gāzesvada avārijas remontu tiks slēgta satiksme Slokas ielas posmā pie zemesgabala Slokas ielā 86 un Mazajā Nometņu ielā, posmā no Kokles ielas līdz Liepājas ielai, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

No šodienas līdz 27.augustam saistībā ar ceļa seguma atjaunošanas darbiem slēgs satiksmi Slokas ielas posmā pie zemesgabala Slokas ielā 86, un darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma. Transportlīdzekļu piebraukšana tiks nodrošināta tikai slēgtajā posmā dzīvojošajiem, kā arī uzņēmumu darbiniekiem un apmeklētājiem.

Remontdarbu un satiksmes ierobežojumu karte

Savukārt saistībā ar vidējā spiediena gāzesvada avārijas remontu no šodienas plkst.8 līdz 23.augusta plkst.17 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mazajā Nometņu ielā, posmā no Kokles ielas līdz Liepājas ielai.

Arī šajā posmā darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas Mazās Nometņu ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, informēja Šmelde.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu