Vakariņas akvārijā: Maldīvu salās atver restorānu akvāriju ieskāvumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/anantara_hotels

Nav noslēpums, ka komerctelpu iekārtojumam ir milzīga nozīme uzņēmuma attīstībā. Kāds restorāns Maldīvu salās savu interjeru ir izvēlējies veidot ar dzīvām dekorācijām - akvārijiem. Šāda vakariņošana pavisam noteikti liks justies kā tēlam no filmas "Mazā nāriņa".

Piedzīvojums un vizuālās izjūtas pavisam noteikti ir nozīmīga daļa no restorāna apmeklējuma. Apkārtējā vide un dizains tikai pastiprina ēdiena un dzēriena garšas baudījumu, kas savukārt padara restorāna apmeklējumu neaizmirstamu. Maltītes baudīšanu jaunā līmenī piedāvā Maldīvu salu restorāns "SEA" Anantaras viesnīcu kompleksā. Neparastā restorāna interjers ir veidots no vairākiem akvārijiem, kas pilda restorāna apgaismojuma, noskaņas un dekoratīvās funkcijas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasi A. (@pear.sasi) on

Akvāriju restorāns ir veidots pēc kaleidoskopa principa - akvārijs stiepjas no grīdas līdz griestiem, bet griestus klāj spoguļi. Šāds iekārtojums rada ilūziju, ka restorāna klienti atrodas okeāna dzelmē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADELEINE ✈️?? (@pilotmadeleine) on

Gaidot maltīti, šajā restorānā acis priecēs koraļļu rifu imitācijas, krāsainas akvārija zivtiņas, pat sīkas haizivis, rajas un murēnas. Jāteic gan, ka par garšas un atmosfēras baudīšanu akvārija restorānā nāksies šķirties no visai iespaidīgas summas - brokastis te izmaksās 200 dolāru, bet pusdienas un vakariņas - teju 300 dolāru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Chua 蔡欣颖 (@ec24m) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu