Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Centies atturēties no impulsīvas rīcības, jo tā ātri vien var novest gan pie finansiāliem zaudējumiem, gan sarežģījumiem attiecībās ar līdzcilvēkiem. Šodien nevajadzētu kārtot nekustamā īpašuma lietas.

VĒRSIS Pārāk principiāla nostāja var radīt konfliktsituācijas ar priekšniecību, tāpēc centies būt diplomātiskāks un lielāku akcentu likt uz kompromisa risinājumiem. Par sevi ziņu var dot attālāks radinieks.

DVĪŅI Esi rūpīgāks, sastādot dienas kārtību, neatstāj vietu nejaušībām. Šodien droši vari ķerties klāt ikdienišķiem pienākumiem, saimnieciskiem darbiem, dokumentācijas sakārtošanai. Laulības dzīvē var iet karsti.

VĒZIS Vēlēsies sadzirdēt uzslavas par paveikto darbu, jo īpaši tas būs jūtams no radošo Vēžu puses. Finansiālajā plānā diena sola izdošanos. Ģimenes dzīvē nāksies nedaudz papūlēties, lai sasniegtu savu.

LAUVA Veiksmīga apstākļu sakritība var savest tevi kopā ar potenciālajiem sadarbības partneriem, domubiedriem. Kopumā diena piemērota lietišķu jautājumu risināšanai, organizatoriskiem pienākumiem.

JAUNAVA Strādāsi ar maksimālu atdevi, lai tikai attaisnotu uz sevi liktās cerības. Neskatoties uz kāda nelabvēļa “dzēlieniem”, tev veiksies praktiski visās lietās. Dienas izskaņu velti savai otrajai pusītei.

SVARI Tev šobrīd noteikti būs nepieciešama domu skaidrība. Nevajag gausties pa likteni, drīzumā arī tevi skars pārmaiņu vēji. Labs laiks zinātniskiem pētījumiem, analītiska rakstura darbam.

SKORPIONS Garastāvoklis tiešā veidā būs atkarīgs no panākumiem darbā. Savukārt, lai tiktu pie labiem rezultātiem, tev vajadzēs būt ne tikai mērķtiecīgam, enerģiskam, bet arī attapīgam un pietiekami elastīgam.

STRĒLNIEKS Šodien lielākie ieguvēji būs pacietīgie Strēlnieki. Panākumus garantēs ne tikai apdomīgums, bet arī prasme saskatīt jaunas iespējas nopelnīt. Saskarsmē ar mājiniekiem var rasties domstarpības.

MEŽĀZIS Nevajadzētu pārāk ieciklēties uz sīkām nepilnībām, bet vairāk koncentrēties galamērķim. Attiecībās ar līdzgaitniekiem esi saudzīgāks izteicienos, atturies no pārmērīgas kritizēšanas.

ŪDENSVĪRS Spēsi necerēti ātri panākt labus profesionālos rādītājus. Nav izslēgts, sāksi apsvērt domu par daudz nopietnāku pienākumu uzņemšanos vai pat privātā biznesa iespējas.

ZIVIS Pilnīgi iespējams, tev liksies, ka esi iestidzis pelēcīgajā ikdienā, taču patiesībā nebūs nemaz tik ļauni. Zvaigznes vēl padomāt par jaunu hobiju, taču kardinālās pārmaiņas darbā gan neiesaka!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu