Urbānie dārza svētki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

“Alus darbnīca Aldaris” vasaras izskaņā aicina visus interesentus uz Urbānajiem dārza svētkiem, kas notiks 24. augustā no plkst. 15.00 līdz 20.00 darbnīcas pagalmā, Tvaika ielā 44. Viesiem būs iespēja ne tikai baudīt mūziķu priekšnesumus un “Mežpils alus” plašo sortimentu, bet arī iesaistīties pašiem, piemēram, piedaloties radošajās darbnīcās vai pagatavojot sev maltīti.

Viesus ar daudzveidīgu muzikālo programmu sagaidīs asprātīgais duets “Transleiteris”, dziedātāja “KATŌ” un rokgrupa “Sub Scriptum”, savukārt pasākuma vadītājs DJ “Ozols” parūpēsies par patīkamu atmosfēru.

Tā kā neatņemama piknika sastāvdaļa ir ne tikai ēdienu baudīšana, bet arī pagatavošana, apmeklētāji ir aicināti ņemt līdzi groziņus ar uzkodām un produktus cepšanai uz “Aldara” sarūpētajiem un iekurtajiem griliem. Izsalkušajiem pasākumā būs iespēja baudīt arī “Charlstons BBQ truck” gardos burgerus.

Foto: publicitātes

Izvēlētajai maltītei atbilstošāko dzērienu varēs piemeklēt “Mežpils alus” degustācijās un nogaršojot “Aldaris” šīs sezonas jaunumu, unikālo bezalkoholisko dzērienu “Barley Bros”. Tas ir veselīgam dzīvesveidam īpaši radīts jaunās paaudzes dzēriens, kas brūvēts no miežiem, pievienojot augļu sulas un garšaugus. Apmeklētājiem būs pieejamas “Mežpils alus” īpašā dizaina depozīta glāzes, kas palīdzēs samazināt vides piesārņojumu pasākuma laikā.

Klātesošajiem jaunu pieredzi un emocijas piedāvās arī “DrawOrgy”, kas ir organizējuši virkni ielu mākslinieku sacensību un meistarklases visā Baltijā. Street art jeb ielu mākslas meistarklasēs interesentiem būs iespēja ļauties fantāzijai un pašiem radīt ielu mākslas zīmējumus. Pasākuma apmeklētāji varēs iepazīt un iegādāties plašu Rīgas dizaina tirgus dizaineru izstrādājumu klāstu.

Vēsturiskais Aldara kvartāls atrodas Rīgas nomalē – Sarkandaugavā, Tvaika ielā 44. Līdz pasākuma norises vietai var ērti nokļūt ar automašīnu, kā arī ar sabiedrisko transportu: ar 5. maršruta tramvaju, braucot līdz pieturai “Aldaris” vai “Gaujienas iela”, vai ar 49. maršruta autobusu, braucot līdz pieturai “Aldaris”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu