"Riga" futbolisti Dānijā sāk dueli pret spēcīgo "Kobenhavn"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga" futbolisti
"Riga" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempione futbolā "Riga" šodien Dānijā aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play-off" kārtas pirmo spēli, tiekoties ar spēcīgo "Kobenhavn" komandu, kas tiek uzskatīta par pārliecinošu dueļa favorīti. Mačs sāksies plkst. 20.45. 

Pāra uzvarētājs divu spēļu summā nodrošinās vietu UEFA Eiropas līgas grupas turnīrā. 

Spēle risināsies "Telia Parken" stadionā Kopenhāgenā. Uz futbola maču tas spēj uzņemt vairāk nekā 38 tūkstošus skatītāju. 

Pagaidām nav zināms, vai mačā varēs piedalīties "Riga" uzbrucējs Artūrs Karašausks un japāņu pussargs Minori Sato. 

"Kobenhavn" savainoto sarakstā ir vairāki pamatsastāva spēlētāji, taču, neraugoties uz to, bukmeikeri par pārliecinošu dueļa favorītu uzskata Dānijas klubu. 

No sastāv izkritis rezultatīvais senegāliešu uzbrucējs Dams N'Dojs, kas jaunās sezonas četrās spēlēs izcēlies ar četriem vārtu guvumiem. 

Pēc aizvadītām sešām kārtām Dānijas čempionāta augstākajā līgā "Kobenhavn" iekrājusi maksimāli iespējamos 18 punktus, atrodoties turnīra tabulas vienvadībā. Pērn tā kļuva par valsts čempioni. 

Tikmēr "Riga" ir "Optibet" Latvijas virslīgas līdere un pašreizējā titula īpašniece. 

Atbildes spēle risināsies 29. augustā plkst.19.45 "Skonto" stadionā. 

Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā un trešajā kātā "Riga" divu spēļu summā apspēlēja Polijas un Somijas čempiones attiecīgi Glivices "Piast" un Helsinku HJK. Pirms tam UEFA Čempioni līgas kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā "Riga" "pendelēs" atzina Īrijas čempiones "Dundalk" pārākumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu