Tiešraide: HUAWEI Latvijā prezentē pirmo 5G viedtālruni Mate 20 X (5G)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Huawei Mate 20 X 5G
Huawei Mate 20 X 5G Foto: SIPA/Scanpix

Uzņēmums HUAWEI ceturtdien, 22. augustā, Latvijā prezentē savu pirmo 5G viedtālruni - HUAWEI Mate 20 X (5G), demonstrējot tālrunī pieejamās inovācijas un darbības iespējas Tele2 5G tīklā.

Tālrunis Mate 20 X (5G) aprīkots ar jaudīgo Kirin 980 procesoru un pasaulē pirmo 7nm 5G multirežīma mikroshēmojumu Balong 5000. 7,2 collu viedtālrunis izmanto plašu tehnoloģiju klāstu, lai atbalstītu vairākus 5G tīkla režīmus, kā arī vairākas paaudzes tīklu tehnoloģijas.

“Kad notiek diskusijas par viedtālruņu nākotni, visbiežāk cilvēkus interesē divas inovācijas – salokāmie telefoni, kā arī 5G tīkla izmantošanas iespējas. Patlaban HUAWEI ir spēris jaunu soli tehnoloģiju nākotnē, radot pirmo viedtālruni, kas atbalsta 5G risinājumus, – HUAWEI Mate20 X (5G). Mate 20 X (5G) izziņošana ir svarīgs notikums ne tikai HUAWEI, bet arī viedtālruņu nozares attīstībai kopumā,” skaidro HUAWEI Consumer Business Group Baltijas reģiona vadītājs Jans Huns (Yang Hong).

Tele2 5G tīklā, kas šobrīd darbojas Mūkusalas Biznesa Centra teritorijā Rīgā, Mate 20 X (5G) telefonos ir iespējams sasniegt vairāk nekā 1 Gbps lielu lejupielādes ātrumu.

Šos telefonus Latvijā jau augusta beigās varēs iegādāties mobilo sakaru operatora Tele2 tīkla veikalos.

Sadarbībā ar Huawei Latvija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu