Baltijas ceļa trīsdesmitgades atceres pasākumu dēļ ierobežos satiksmi Lucavsalas apkārtnē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Google Maps

Saistībā ar Baltijas ceļa trīsdesmitgades atceres pasākumiem no trešdienas, 21.augusta, līdz 24.augustam tiks ierobežota satiksme Lucavsalas apkārtnē, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

No 23. augusta plkst. 7 līdz 24. augusta plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lucavsalas ielā, posmā no tirdzniecības centra "Kesko Senukai Lucavsala" un Laivu ielā.

Savukārt no 23.augusta plkst.17 līdz 24.augusta plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lucavsalas ielā, posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz tirdzniecības centram "Kesko Senukai Lucavsala".

Tāpat no 23.augusta plkst.23.30 līdz 24.augusta plkst.00.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. No 21.augusta plkst.7 līdz 24.augusta plkst.18 tiks slēgta arī transportlīdzekļu piekļūšana Lucavsalas laivu piestātnei.

No 22.augusta plkst.8 līdz 24.augusta plkst.8 Lucavsalas ielas un Laivu ielas abās pusēs tiks aizliegts apstāties un stāvēt. Aizliegums būs arī spēkā no 23.augusta plkst.7 līdz 24.augusta plkst.18 Lucavsalas publiskajā autostāvvietā. 

Tāpat no 22.augusta plkst.20 līdz 24.augusta plkst.1 būs aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielas rotācijas aplī, Merķeļa ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai un Pulkveža Brieža ielā, 60 m garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Ierobežojumi neattieksies uz sabiedrisko transportu.

Aizliegts apstāties un stāvēt no 23.augusta plkst.7 līdz 24.augusta plkst.1 būs arī Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, kā arī 23.augustā degvielas uzpildes stacijā "Neste" Mūkusalas ielas rotācijas aplī.

Rīgas domes pārstāve brīdināja, ka no 23.augusta plkst.18 līdz 24.augusta plkst.1 tiks arī aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu