Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nekļūsti pārsteidzīgs lēmumu pieņemšanā. Parūpējies, lai tavā rīcībā būtu visa nepieciešamā informācija, kura ļautu izvēlēties pareizo! Šodien nav ieteicams sākt jaunus projektus.

VĒRSIS Šodien ātri vari zaudēt savaldību, jo īpaši saskarsmē ar kolēģiem. Lai nerastos nejaukas vārdu pārmaiņas, novirzi domas pozitīvā gultnē vai arī centies vairāk laika strādāt vienatnē.

DVĪŅI Būs grūti nosēdēt darba krēslā, jo tev tā vien kārosies traukties dzīvē, izbaudīt ko krāšņu un nebijušu. Tomēr savs būs jāpaveic tā vai šā. Ja dodies baudīt nakts dzīves labumus, neaizraujies ar alkoholu.

VĒZIS Būsi aktīvs un enerģisks it visā, ko darīsi. Tevī būs vajadzīgā pārliecība, lai tiktu galā ar patiesi sarežģītiem profesionālajiem jautājumiem. Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas ar priekšniecību.

LAUVA Vēlēsies jūtami vairot harmoniju, saticību savā dzīvē, sakārtojot attiecības gan darbā, gan mājās. Tavi centieni būs apsveicami, tie var sniegt daudz vairāk labuma, nekā sākotnēji varētu domāt.

JAUNAVA Vari saskarties ar neparedzētiem izdevumiem mājokļa vajadzībām. Taču tie tevi pārāk neuztrauks, jo laikus būsi parūpējies par zināmiem uzkrājumiem. Attiecībās ar laulāto var iezagties greizsirdība.

SVARI Auglīga un vienlaikus ļoti radoša diena. Ar priekšniecības atbalstu kāds Svaru zīmes pārstāvis sāks apjomīgāka projekta īstenošanu. Pēcpusdienā iespējama patīkama ziņa no mājiniekiem.

SKORPIONS Ja pratīsi nolasīt likteņa sniegtās norādes, par panākumiem tev nebūs jāsūdzas. Ir vērts ciešāk ieklausīties intuīcijā, jo īpaši kas attiecās uz naudas lietām. Vakarā ieteicams laicīgi doties pie miera.

STRĒLNIEKS Būsi patiesi kaislīgs un azartisks. Ja pratīsi novirzīt enerģiju praktiskā gultnē, gūsi ievērojamus rezultātus. Dienas izskaņā būsi pelnījis jautru, bezrūpīgu atpūtu draugu lokā.

MEŽĀZIS Centies aizgaiņāt drūmās domas, citādi tās var pārņemt tevi, nelabvēlīgi ietekmējot ne tikai pašsajūtu, bet arī panākumus darba lietās. Pilnīgi iespējams, kolēģi būs tie, kuri pratīs pacelt tavu omu.

ŪDENSVĪRS Lēnām, nesteidzīgi paveikti dienas darbus un tad bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem ļausies dzīves baudām. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var rasties lieliskas iepazīšanās iespējas.

ZIVIS Daudz ko noteiks spēja pieņemt patstāvīgus lēmumus, organizatoriskās prasmes un līdera dotības. Šis varētu būt zīmīgs brīdis tiem Zivju zīmes pārstāvjiem, kuri cenšas sevi apliecināt zinātnes laukā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu