Klajā nāk apvienības "Kreisais krasts" albums "Tilts"

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp

22. augustā "Street Food Latvia" rezidencē “Angārs” prezentēts hiphopa apvienības "Kreisais krasts" pirmais studijas albums “Tilts”. Pirmizrādi piedzīvoja arī jaunākā singla “Tu saki” videoklips. Aplūko foto no prezentācijas.

"Šis ir vēsturisks brīdis, jo šis ir apvienības pirmais albums septiņpadsmit gadu ilgajā pastāvēšanas laikā. Zīmīgi, ka albumā ir tieši 17 kompozīcijas, kas atspoguļo mūsu dažādību un tajā pašā laikā spēju vienoties kopīgam mērķim,” tā apvienības dalībnieki.

Sanākušajiem viesiem par godu grupas dalībnieks Deniss atklāja pasākumu ar savu slaveno "virtušku". Apvienības dibinātājs Pionieris bija sagatavojis īpašu runu par krastiešu vēsturi un par albuma tapšanu. Vakara vadītāja lomu "Kreisais krasts" uzticēja lieliskās balss īpašniekam Edgaram Sniegam, kurš izklaidēja publiku un zinošākos fanus pārsteidza ar balvām.

"Kreisais krasts"
"Kreisais krasts" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krastieši dalījās savos stāstos par albuma tapšanas aizkulisēm un pārsteidza sapulcējušos fanus ar jaunu videoklipu dziesmai "Tu saki”. Videoklipa pirmizrāde interneta vidē paredzēta 23. augustā, plkst. 19.00 "Kreisā krasta" Youtube kontā.

Dziesmu producējuši Pēteris Upelnieks, Ingus Šusts un Kārlis Indrišonoks. Saksofonu iespēlējis Kristaps Lubovs. Par video parūpējies Toms Rings un Anita Gigante.

Līdz ar grupas debijas albumu, 25. oktobrī ieplānots arī apvienības līdz šim vērienīgākais koncerts jaunatklātajā “Hanzas peronā”. Gaidāmais koncerts uz skatuves pulcēs lielāko daļu krastiešu, tai skaitā Pionieri, ansi, Punktu uz I, Denisu, kā arī citus zināmus hiphopa kultūras pārstāvjus.

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu