Metāloperas "Kurbads. Ķēves dēls" uzveduma laikā būs speciāls trolejbusa maršruts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Saistībā ar metāloperas "Kurbads. Ķēves dēls" uzvedumu Lucavsalā šodien tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

No plkst.18 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts "Latvijas Universitāte-Lucavsala".

Trolejbusi kursēs pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu un Salu tiltu līdz Lucavsalai. Savukārt pēc pasākuma trolejbusi kursēs no Lucavsalas līdz Latvijas Universitātei.

Izmaiņas paredzētas arī 40.autobusa maršrutā, kurā, sākot no plkst.18, autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā "Lucavsala". Tāpat atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 40. autobusa maršrutā.

Zaķis brīdināja, ka satiksmes ierobežojumu uz Salu tilta, tostarp remontdarbu un pasākuma dēļ, var veidoties sabiedriskā transporta kavējumi.

Saistībā ar Baltijas ceļa trīsdesmitgades atceres pasākumiem līdz 24.augustam tiks ierobežota satiksme Lucavsalas apkārtnē, informēja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

No šodienas plkst.7 līdz 24.augusta plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lucavsalas ielas posmā no tirdzniecības centra "Kesko Senukai Lucavsala" un Laivu ielā.

Savukārt no plkst.17 līdz 24.augusta plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lucavsalas ielas posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz tirdzniecības centram "Kesko Senukai Lucavsala".

Tāpat no šodienas plkst.23.30 līdz 24.augusta plkst.00.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. 

Tāpat līdz 24.augusta plkst.18 tiks slēgta arī transportlīdzekļu piekļūšana Lucavsalas laivu piestātnei.

Līdz 24.augusta plkst.8 Lucavsalas ielas un Laivu ielas abās pusēs tiks aizliegts arī apstāties un stāvēt. Aizliegums būs arī spēkā Lucavsalas publiskajā autostāvvietā

no šodienas plkst.7 līdz 24.augusta plkst.18. 

Vienlaikus līdz 24.augusta plkst.1 būs aizliegts apstāties un stāvēt Mūkusalas ielas rotācijas aplī, Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai un Pulkveža Brieža ielā, 60 metrus garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Ierobežojumi neattieksies uz sabiedrisko transportu.

Aizliegts apstāties un stāvēt līdz 24.augusta plkst.1 būs arī Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, kā arī degvielas uzpildes stacijā "Neste" Mūkusalas ielas rotācijas aplī.

No šodienas plkst.18 līdz 24.augusta plkst.1 tiks arī aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā.

Kā ziņots, 23.augustā plkst.22 Lucavsalā notiks latviešu grupas "Skyforger" metāloperas "Kurbads. Ķēves dēls" atjaunotais uzvedums, kas uzskatāms par "Baltijas ceļa" 30.gadadienas kulminācijas pasākumu.

Uzvedums ir pasakas par varonīgo Kurbadu interpretācija, kas vienīgo izrādi piedzīvoja Limbažos 2017. gada vasarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu