Vēsturiskajam busiņam "Latvija" pie stūres "Kriminālās ekselences fonda" šoferis

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Vēsturiskajam busiņam "Latvija" pie stūres "Kriminālās ekselences fonda" šoferis
Vēsturiskajam busiņam "Latvija" pie stūres "Kriminālās ekselences fonda" šoferis Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma rubrika par unikāliem pagājušā gadsimta auto ražojumiem “Bez ABS” veltīta Baltijas ceļa 30. gadskārtai – tajā viesojas komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" aktieris Andris Daugaviņš un viņa karoga krāsas "Latvija".

Andri Daugaviņu skatītāji pazīst kā "Kriminālā ekselences fonda" izteiksmīgo šoferi Hariju Kuharjonoku, kurš filmā bieži redzams pie unikālās "Mazda" stūres. Andris ir mūsu valsts patriots, tāpēc kā vienu no saviem auto ir izvēlējies Latvijas autorūpniecības izstrādājumu, mikroautobusu "Latvija”. Tā kā pats Andris no tehnikas neko daudz nesaprot, "Latvijas" apkope un atjaunošana tiek uzticēta meistariem. Bet citus pie Latvijas karoga krāsas auto stūres gan viņš nelaiž un savu auto uzskata par vērtību. 

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots dosies izbraukumā kopā ar Andri un noskaidros, cik reizes gadā leģendārā "Latvija" izbrauc ielās, cik ērti tā ir vadāma, ko nozīmē "Lux" salons un kāda veida uzvedību šāda veida automašīna prasa no braucējiem. 

Tāpat arī Ātruma cilts skatītāji varēs noskaidrot, vai ar "Latviju" ir iespējams pārbraukt pāri Amerikai un tikt galā ar svelmi Baikāla kalnos. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu