Pieci iemesli pirkt biļetes uz "Baltijas pērli" festivāla kasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Baltijas pērle"
"Baltijas pērle" Foto: publicitātes

Kopš augusta vidus kinoteātrī “Splendid Palace” strādā kinofestivāla "Baltijas pērle" kase – tā ir atvērta darbdienās no pulksten 12:00 līdz 19:30 un sestdienās no 12:00 līdz 17:30.

Pieci iemesli pirkt biļetes uz "Baltijas pērli" festivāla kasē.

- Pirmkārt, kasē ir nopērkamas biļetes uz visiem festivāla seansiem, arī tiem, kuri ir izpārdoti “Biļešu servisa” kasēs. Tāpēc ir vērts apjautāties.

- Otrkārt, festivāla kasē tirgo biļetes bez uzcenojuma un tās maksās krietni lētāk.

- Treškārt, šeit iespējams saņemt festivāla bukletu ar pilnu filmu aprakstu un citu svarīgu informāciju, iepazīties ar “Baltijas pērles” seansu plānu un citiem speciāliem notikumiem.   

- Kasē var iegādāties biļetes uz speciālu filmas “Šķirsimies!” (2019) seansu, kurā piedalīsies filmas titullomas izpildītāja Anna Mihalkova un filmas režisore Anna Parmasa (scenārija autore filmām “Pēterburga. Tikai ar mīlestību”, “Divas dienas”, “Kokoko”, grupas Ļeņingrada klipu autore).

- Rīgas vecākā un skaistāka kinoteātra apmeklējums - tie vienmēr ir svētki. Draudzīgā kino gardēžu kompānijā, kas tāpat kā jūs izvēlas sev tīkamākās filmas un ērtākos seansus, skatītājus ieskaus maģiska un nostalģiska kino svētku atmosfēra.

Par festivālu

Festivāls “Baltijas pērle” notiks kinoteātrī “Splendid Palace” no 19. līdz 25. septembrim. Filmas demonstrēs oriģinālvalodā ar sinhronu tulkojumu latviešu un krievu valodā jūsu austiņās. Festivāla rīkotāji aicina tās paņemt līdzi. Informācija par subtitriem un jebkāda cita svarīga ar filmu demonstrēšanu saistīta papildus informācija pieejama interneta vietnē www.balticpearl.lv nedēļu pirms festivāla sākuma.

Kasē ir iespējams norēķināties tikai skaidrā naudā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu