Četri Latvijas pludmales volejbola dueti sāk izslēgšanas cīņas Jūrmalas turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Samoilovs
Aleksandrs Samoilovs Foto: Vadims Morozovs

Ar četru Latvijas pludmales volejbola dalību sestdien Majoros sāksies Pasaules tūres trīs zvaigžņu posma izslēgšanas turnīrs.

Izslēgšanas turnīrs sāksies plkst.10, bet kā pirmie laukumā dosies Toms Šmēdiņš/Haralds Regža (26.), kuriem plkst.11 "play-off" pirmajā kārtā pretī stāsies slovēņi Nejcs Zemļaks/Jans Pokeršniks (18.).

Savukārt vēlāk plkst.12 savu cīņu aizvadīs Mihails Samoilovs/Aleksanders Solovejs (22.), kuriem būs spēkošanās ar Lietuvas vadošo duetu Luku Kazdaili/Arnu Rumšēvicu (16.).

Šmēdiņš/Regža un Samoilovs/Solovejs apakšgrupā uzvarēja vienā no divām spēlēm, tādējādi izslēgšanas turnīru sāks no pirmās kārtas. Viņu pretinieki - slovēņi un lietuvieši - pamatturnīru sāka ar uzvarām, bet otrajos mačos zaudēja Latvijas vadošajiem duetiem attiecīgi Aleksandram Samoilovam/Jānim Šmēdiņam un Mārtiņam Pļaviņam/Edgaram Točam.

Jūrmalas sacensību pirmais numurs Pļaviņš/Točs izslēgšanas turnīrā iesaistīties otrajā kārtā, plkst.13 tiekoties ar amerikāņiem Stefordu Sliku/Viljamu Elenu (3.) vai somiem Jirki Nurminenu/Santeri Sirenu (15.).

Vēlāk plkst.16 savu pirmo maču aizvadīs Jūrmalas turnīra otrais numurs Samoilovs/Šmēdiņš, kuriem pretī stāsies turki Safa Urlu/Selčeks Sekerci (20.) vai vācieši Dirks Vestfāls/Lukass Pfrečners (30.).

Pļaviņš/Točs un Samoilovs/Šmēdiņš apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras, tādējādi izslēgšanas turnīru sāk no astotdaļfināla.

No plkst.17. līdz plkst.20 tiks aizvadītas ceturtdaļfinālu cīņas.

Mačus iespējams vērot "Straume.lmt.lv", bet no astotdaļfināliem cīņas pārraidīs TV6.

Kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja Rūdolfs Stankevičs/Artūrs Rinkevičs, Dāvis Nātriņš/Gints Antoms un Oskars Puga/Jānis Kuprašovs.

Uz pamatturnīra spēlēm biļetes ir iespējams iegādāties "Beachvolley.jurmala.lv".

Pludmales volejbolisti turnīrā cīnās par naudas balvām 75 000 dolāru vērtībā - uzvarētāji saņems naudas laimestu 10 000 dolāru vērtībā, kā arī tiks pie 600 punktiem 2020.gada Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijā.

Pasaules tūres posms Latvijā norisinās pirmoreiz.

Sākot ar 2014.gadu, Jūrmalā norisinājušās augsta ranga Eiropas mēroga sacensības, 2017.gadā uzņemot Eiropas čempionāta finālturnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu