"Netflix" oktobrī klajā laidīs filmu "Breaking Bad"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Oktobrī straumēšanas vietnē "Netflix" tiks publiskota filma "Breaking Bad" ("Pārkāpt robežu"), kurā būs attēloti notikumi pēc pasaulslavenā televīzijas seriāla beigām un centrēsies ap Džesija Pinkmena dzīvi.

Filmas "El Camino: A Breaking Bad Movie" stāsts sākas pēc tam, kad metamfetamīna lietotājs un izgatavotājs Pinkmens ar Voltera Vaita palīdzību ir aizbēdzis no neonacistu bandas jūga. Ar to raidsabiedrības "AMC" seriāls 2013. gadā beidzās.

"Pēc dramatiskās izbēgšanas no gūsta Džesijam ir jāsamierinās ar savu pagātni, lai varētu veidot kaut kādu nākotni," paziņoja "Netflix".

Emmy balvu pasniegšanas ceremonijā labākās televīzijas drāmas godalgu saņēmis seriāls "Breaking Bad".
Emmy balvu pasniegšanas ceremonijā labākās televīzijas drāmas godalgu saņēmis seriāls "Breaking Bad". Foto: Reuters/Scanpix

Jaunās filmas scenārija autors un režisors ir oriģinālā seriāla "Breaking Bad" autors Vinss Giligans.

"Breaking Bad" tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem seriāliem. Tam bija piecas sezonas no 2008. līdz 2013. gadam. Seriāla stāsts ir par vidusskolas ķīmijas skolotāju Vaitu, kuram atklāj vēzi, tādēļ viņš sāk izgatavot kristālisko metamfetamīnu, lai nodrošinātu savu ģimeni. Nereti viņam palīdz bijušais skolnieks Pinkmens.

Filmā, kurā galveno lomu atveidos Ārons Pols, "Netflix" būs skatāma no 11. oktobra.

Filmas kaceklis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu