Noskaties: Grīzmanam divi vārti "Barcelona" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Antuāns Grīzmans
Antuāns Grīzmans Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas čempioni "Barcelona" svētdien mājās ar 5:2 (1:1) pārspēja Seviljas "Real Betis", bet Antuāns Grīzmans, gūstot divus vārtus, apkārtējiem nodemonstrēja, ka arī bez vairākiem komandas līderiem Katalonijas klubs spēj izcīnīt pārliecinošas uzvaras.

Lai arī favorītu statusā teju vienmēr ir "Barcelona", rezultātu spēles 15.minūtē ar spēcīgu sitienu no soda laukuma atklāja Nabils Fekirs, panākot 1:0 viesu labā. Šāds rezultāts uz tablo palika līdz pat puslaika otrajai pusei, kad 41.minūtē pēc tālas piespēles, Grīzmans soda laukumā spēja aizsniegties līdz bumbai, izlīdzinot rezultātu.

Grīzmans "Camp Nou" stadionā spēlēja jau 14.reizi, tomēr tie viņam bija pirmie gūtie vārti "Bacelona" kluba mājvietā.

Atgriezies pēc atpūtas Grīzmans vārtu garšu nekur nebija pazaudējis un jau 50.minūtē iegrieza bumbu kreisajā vārtu stūrī, panākot vadību 2:1. Sešas minūtes vēlāk no paša soda laukuma sākuma precīzi sita Lukass Peress, bet 60.minūtē Žordi Alba jau panāca 4:1.

Nepilnas 20 minūtes vēlāk Grīzmans izklupienā nogādāja bumbu līdz Arturo Vidalam, kurš to taisnā trajektorijā "iedzina" labajā vārtu stūrī, nedevis nekādas cerības vārtsargam.

Divas minūtes pēc Vidala gūtajiem vārtiem ar spēcīgu sitienu no tālas distances izcēlās Lorens Morons, panākot 2:5, tomēr atlikušajā laikā Seviljas klubs tā arī nespēja vairs izcelties, ar šādu rezultātu arī noslēdzoties spēlei.

Zīmīgi, ka aizsargam Žerāram Pikē šī bija 500 spēle "Barcelona" rindās.

Dienu iepriekš Madrides "Real" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Valjadolidas "Real".

Pirmajā puslaikā neviena no komandām nespēja gūt vārtus, bet astoņas minūtes līdz spēles beigām Karims Benzemā panāca 1:0. Mājiniekiem gan neizdevās nosargāt pārsvaru, un sešas minūtes vēlāk precīzs bija Serhio Gvardiola, izlīdzinot rezultātu (1:1). Ar šādu rezultātu arī noslēdzās spēle, Madrides komandai izlaižot uzvaru no rokām.

Spānijas čempionāta vadībā pēc divām spēlēm ar diviem panākumiem ir "Sevilla", tikpat lielisks sniegums padevies Madrides "Atletico", bet komandas no trešās līdz sestajai vietai izcīnījušas vienu uzvaru un reizi spēlējušas neizšķirti. Līdz ar to trešā ir Madrides "Real", tālāk seko Valjadolidas "Real" un Sansevastjanas "Real Sociedad", bet labāko sešinieku noslēdz Bilbao "Athletic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu