Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Nezināsi, ko tieši vēlies, taču nojautīsi, ka tam jābūt kam spilgtam un neparastam. Daži Auni nolems nodoties nervus kutinošam sporta veidam, citi slieksies par labu kardinālām pārmaiņām ārējā tēlā.

VĒRSIS Tavi enerģiskie centieni piedzīvot ko interesantu un atmiņā paliekošu vainagosies panākumiem. Galvenais nesākt šaubīties par pieņemtajiem lēmumiem un drosmīgāk baudīt dzīvi.

DVĪŅI Būsi jautrs un asprātīgs, kas pulcēs ap tevi tikpat bezrūpīgus un optimistiskus cilvēkus. Diena kā radīta, lai izpaustu mākslinieciskās dotības. Nav svarīgi, vai profesionālā vai amatieru līmenī.

VĒZIS Labprāt pamācīsi mājiniekus “pareizai dzīvei”, taču, darot to, vari ātri vien saņemt pārmetumus par pārāk lielo vēlmi kontrolēt tuvinieku ikdienu. Atceries, ka pats labākais risinājums ir zelta vidusceļš!

LAUVA Mājinieka veselības stāvoklis vai tava pašsajūta var nedaudz nojaukt dienas plānus. Tomēr tu nebūsi ar pliku roku ņemams, ātri vien atradīsi alternatīvas iespējas labi pavadīt laiku, smelties dzīvesprieku.

JAUNAVA Tieksme it visā saskatīt dzelžainu loģiku var ciest neveiksmi, novest tevi strupceļā. Labāk mēģini uztvert dzīvi kaut nedaudz bezrūpīgāk, ļauties tās straumei. Šodien ieteicama masāža.

SVARI Ja jaunākā paaudze sāk izrādīt rakstura šerpākās iezīmes, centies tās nogludināt ar miera un diplomātijas palīdzību. Dienas otrajā pusē tevi var pārņemt kāre pēc jautrības, bezrūpības, labas kompānijas.

SKORPIONS Nekas nespēs sagādāt lielāku prieku kā mierpilna atpūta. Ja vēl klāt tai pratīsi pieslēgt mīļoto cilvēku un nelielas fiziskās aktivitātes, tad varēsi uzskatīt, ka diena ir pilnībā izdevusies!

STRĒLNIEKS Kaut gan pats būsi mierīgs un līdzsvarots, apkārtējie nepārtraukti mudinās uz kašķi. Labāk neiesaisties pārāk garās diskusijās un pietaupi nervus nākamās nedēļas darba cēlienam!

MEŽĀZIS Gribēsi likt manīt apkārtējiem savus panākumus profesionālajā lauciņā, dzirdēt uzslavas, atzinību. Pilnīgi iespējams, ka tevis teiktais uzrunās potenciālos sadarbības partnerus.

ŪDENSVĪRS Prāts teiks priekšā vienu, bet sirds kāros pēc kā pilnīgi cita. Lai nerodas liekas šaubas – zini, ka zvaigznes viennozīmīgi iesaka ļauties vēlmēm, nevis saltam aprēķinam. Būs labs kontakts ar jaunāko paaudzi.

ZIVIS Apstākļi var prasīt sirsnīgu izrunāšanos ar mīļoto cilvēku. No savas puses pratīsi būt atklāts un saudzīgs pret partnera jūtām, taču pretī vari saņemt nepamatotus pārmetumus. Esi savaldīgs, neapstājies pusceļā.

SVĒTDIENA

AUNS Pēc iespējamās vakardienas lustēšanās šodien varētu mierīgu garu tikt galā ar saimniecības pienākumiem, uzkopšanu un tad doties nelielā pastaigā. Ja enerģijas atlicis vairāk, dodies uz sporta zāli.

VĒRSIS Neskopojies ar komplimentiem pret otro pusīti. Centies likt tai justies īpašai, tad arī pretī saņemsi daudz siltāku, maigāku attieksmi. Šodien būtu prātīgi atturēties no ilgstošas atrašanās pie auto stūres.

DVĪŅI Var izdoties satikt jaunības dienu paziņu, kurš modinās atmiņas par kopīgi piedzīvoto. Citādi diena piemērota, lai dotos nelielā tūrē pa veikaliem, iegādājoties jaunu apģērbu, saimniecībai nepieciešamo.

VĒZIS Nebūsi īsti sajūsmā par aktīvu atpūtu. Daudz labprātāk ļausies slinkuma kārdinājumam. Ja atvasītes par visu vari vēlas lielāku rosību, varbūt to būs iespējams noorganizēt, pateicoties otrajai pusītei?

LAUVA Svarīgi neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, it sevišķi, ja gadās kāda kaislīgāka saruna ar mīļoto. Mēģini savākties un mierīgi visu pārdomāt, pirms veic atbildes gājienu. Esi nedaudz paškritiskāks.

JAUNAVA Neskatoties uz to, ka ir brīvdiena, būsi pati nopietnība. Tavs noskaņojums apkārtējiem neliks lēkt gaisā aiz sajūsmas, taču viņi skaļus pārmetumus neizteiks. Zvaigznes no savas puses iesaka vairāk pasmaidīt!

SVARI Būs grūti izsekot mainīgajām vēlmēm, emocijām. Būs pilnīgi saprotams, ja izjutīsi nepieciešamību uzticēt šodienas parādes diriģēšanu otrajai pusītei. Kura arī lieliski tiks galā ar doto “pienākumu”.

SKORPIONS Modīsies ar apziņu, ka laiku vēlies pavadīt pēc iespējas lietderīgāk. Attiecīgi kāds spodrinās māju, cits veiks pēdējos plānošanas darbus pirms nākamās nedēļas, cits pievērsīsies sevis izglītošanai.

STRĒLNIEKS Pārsteidzošā kārtā par sevi var atgādināt sens parādnieks, kuram nu būs ierunājusies sirdsapziņa. Negaidītie līdzekļi var ļaut īstenot ieceres, kuras sen jau esi apspēlējis savā iztēlē.

MEŽĀZIS Spēsi atrast trūkumus apkārtējo uzvedībā, domāšanas veidā, taču savas vājās vietas nekādi nevēlēsies atzīt. Stūrgalvība radīs tikai liekas problēmas, līdz ar ko divreiz padomā, pirms turpini esošajā garā.

ŪDENSVĪRS Tavs prāts un intuīcija būs vienoti, kas ļaus paveikt lielas lietas, ja vien pratīsi izmantot doto mirkli. Nav izslēgts, spēsi sniegt vērtīgus psiholoģiskus padomus tuvam radiniekam.

ZIVIS Mīļotā rīcība var likties uzspēlēta, sakāpināta. Taču nesteidzies uzreiz izteikt kritiku, labāk pārdomā, kāds varētu būt iemesls šādai izpausmei. Apķērīgākie var nonākt pie pārsteidzošiem secinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu