Andris Kivičs iekūlies nepatīkamā situācijā un nezina, ko iesākt (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

​Pašmāju mūziķis Andris Kivičs nedēļas nogalē sociālajā tīklā "Facebook" publiskoja tiešraides video, kurā vērsās pie saviem faniem pēc padoma. Kā izrādās, viņam šobrīd izveidojusies visai neērta situācija – dziedātājs nevar atgūt savu un bijušās sievas velosipēdu no dzīvokļa, kurā pirms tam dzīvojuši.

Kā pastāstīja slavenība, pirms iepazinies ar tagadējo līgavu Lieni Skulmi, viņš ar bijušo mīļoto Madaru Kiviču un abu kopīgajām meitām vairāk nekā četrus gadus dzīvoja kādā īrētā dzīvoklī. Kad viņi no dzīvokļa izvākušies un to nodevuši saimniecei, viss esot bijis kārtībā un nekādas pretenzijas nav bijušas.

Kivičs norādīja, ka dzīvoklī bija pamanāmas dabiskā nolietojuma pazīmes, taču visādi citādi dzīvoklis bijis ļoti labā stāvoklī, ko apliecināja arī pati dzīvokļa saimniece.

"Un tagad es atceros, ka uz tā balkona palika mans un manas bijušās sievas velosipēds. Mēs viņai zvanām un sakām, ka mums vajag tos velosipēdus, un viņa saka - ziniet, es tur atradu šo to, kaut ko, par ko jums jāmaksā man 550 eiro, vai arī es jums neatdošu jūsu velosipēdus," notikumu izklāsta mūziķis. 

Kivičs piebilda, ka viņam ar dzīvokļa saimnieci nav bijis nekādu saistību, jo netika parakstīts īres līgums, tādēļ viņa abi ļoti labie velosipēdi, kuriem ir arī pases, šobrīd atrodas uz svešas sievietes balkona. Tāpat mūziķis dzīvoklī esot atstājis dārgus aizkarus un matraci, tādēļ uzskata, ka sievietei nav nekādu tiesību piesavināties vēl arī velosipēdus. 

Mūziķis pat pajokoja, ka šobrīd vienīgā iespēja, kā atgūt braucamos, ir doties uz konkrēto pirmā stāva balkonu, uz kura tie atrodas, lai nozagtu pats savus velosipēdus, vai arī ziņot policijai.

Fonā Kiviča stāstam azartiski piebalsoja arī Liene, aizstāvot savu mīļoto. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu