Znaroku nesatrauc "Spartak" pieticīgie pārbaudes spēļu rezultāti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks Foto: ITAR/TASS/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galvenais treneris Oļegs Znaroks nav satraucies par pēdējās pārbaudes spēlēs pieticīgajiem rezultātiem un gatavojas veiksmīgam startam jaunajā sezonā. 

"Trenējamies vienā veidā - spēlējam citā," Krievijas medijos citēts Znaroks. "Pagaidām mums nedaudz neveicas, bet tam ir objektīvi iemesli. Domāju, ka tiksim cauri šīm grūtībām un viss būs kārtībā."

Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā un Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā "Spartak" komanda iepriekšējās trijās pārbaudes spēlēs nespēja izcīnīt nevienu punktu, turklāt vārtu attiecība bija 4:11. 

Treneris gan ir mazliet noraizējies par komandas sniegumu skaitliskajā vairākumā. 

"Spartak" pārbaudes turnīrā Maskavā piedzīvoja zaudējumu pret Maskavas CSKA (2:5), Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo" (1:4) un Maskavas apgabala "Vitjaz" (1:2). Pirmo reizi Maskavas mēra kausa izcīņā 12 gadu laikā "Spartak" palika bez iegūtiem punktiem. 

"Gatavojamies 2. septembrim un principā plānojam, ka līdz tam laikam izkļūsim no bedres," sacīja Znaroks. "Neizdevās viss ieplānotais, komplektējot komandas sastāvu. Visu ne vienmēr izdodas piepildīt. Ir budžets, ar kuru mums ir jārēķinās."

Tieši 2. septembrī "Spartak" sāks jauno KHL sezonu un pirmo maču aizvadīs "Arēnā Rīga" pret Rīgas "Dinamo" hokejistiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu