Hovards oficiāli paraksta līgumu ar "Lakers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dvaits Hovards
Dvaits Hovards Foto: AP/Scanpix

Basketbolists Dvaits Hovards pirmdien oficiāli parakstījis viena gada negarantēto līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas "Lakers", ziņo ārvalstu ziņu aģentūras.

33 gadus vecais centra spēlētājs palīdzēs tikt galā ar Demarkusa Kazinsa iztrūkumu, kurš pirms divām nedēļām saplēsa priekšējo krustenisko saiti. Lai atbrīvotu vietu Hovardam, "Lakers" atteicās no uzbrucēja Arika Holmana.

Hovards savā NBA spēlētāja karjerā vidēji spēlē guvis 17,4 punktus, izcīnījis 12,6 atlēkušās bumbas zem groziem, kā arī divreiz mačā bloķējis pretinieku metienus.

Hovards klubā atgriežas pēc septiņiem gadiem. Pirms 2012./2013.gada sezonas basketbolistu Losandželosas klubs iemainīja no Orlando "Magic". Toreiz "Lakers" ar Hovardu un Stīvu Nešu sastāvā cerēja cīnīties par NBA čempionu titulu, taču parādīt sevi no labākās puses abiem spēlētājiem traucēja savainojumi. Izslēgšanas spēlēs "Lakers" jau pirmajā kārtā bija spiesti piekāpties Sanantonio "Spurs" vienībai. Pēc sezonas Hovards devās brīvā aģenta gaitās par spīti visiem Losandželosas kluba centieniem paturēt viņu komandā.

Centra spēlētāja kontā ir astoņas "All Star" spēles un trīs līgas gada labākā aizsardzības spēlētāja tituli, taču iepriekšējā sezonā viņš laukumā aizvadīja vien deviņas spēles, atgūstoties pēc mugurkaula operācijas. Basketbolistam tuvu esoši ziņu avoti vēsta, ka šobrīd viņa veselības stāvoklis ir perfekts.

Šovasar Vašingtonas "Wizards" Hovardu aizmainīja uz Memfisas "Grizzlies". Savukārt Memfisas klubs pagājušajā nedēļā vienojās ar basketbolistu par līguma izpirkšanu, tādējādi padarot iespējamu līguma noslēgšanu ar "Lakers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu