Ģimenēm īpašs piedāvājums Rīgas Motormuzejā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgas Motormuzejs

Sākot jauno mācību gadu, Rīgas Motormuzejs aicina ģimenes ar bērniem 1. un arī 2. septembri pavadīt izglītojošā un aizraujošā veidā, iepazīstot muzeja seno spēkratu pasauli. Šīs būs īpašas ģimenēm veltītas dienas, jo muzeja apmeklējums ģimenēm ar bērniem būs par puscenu. Turklāt apmeklētāji varēs piedalīties izglītojošā orientēšanās spēlē muzeja ekspozīcijā.

Orientēšanās spēli apmeklētāji varēs saņemt muzeja kasē. Risinot spēles uzdevumus un atbildot uz jautājumiem, vecāki kopā ar bērniem atklās daudz interesantu faktu un stāstu par muzeja eksponātiem un to vēsturi.

Turklāt pie Rīgas Motormuzeja joprojām ir iespējams izmēģināt AHHAA zinātnes centra izglītojošo stendu - paceļamo automašīnu. Stenda ideja ir parādīt, kā darbojas svira un tās fizika. Ar to pat mazs bērns var pacelt 750 kg smagu automobili. Auto pacelšanas stends Motormuzeja apmeklētājiem būs pieejams vēl tikai septembrī. Pēc tam tas dosies atpakaļ uz AHHAA zinātnes centru Tartu, Igaunijā.

Arī muzeja kafejnīca būs parūpējusies par īpašu Zinību dienas ēdienkartes piedāvājumu, ko izbaudīt, atzīmējot jaunā mācību gada sākumu.

Foto: Rīgas Motormuzejs no pirmsākumiem līdz mūsdienām.

Vairāk par muzeja darba laikiem un biļetēm iespējams uzzināt Rīgas Motormuzeja mājas lapā: www.motormuzejs.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu