Komiķe Ketrīna Hāna atveidos galveno lomu jaunā HBO seriālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ketrīna Hāna
Ketrīna Hāna Foto: HBO/publicitātes

Četrdesmitgadnieku krīze, divdesmitgadnieku sevis meklējumi, vecāku un bērnu attiecības, sevis apzināšanās no jauna jebkurā vecumā – jaunais HBO seriāls "Misis Flečere" (Mrs. Fletcher), kas pirmizrādi piedzīvos oktobrī, ir balstīts uz rakstnieka Toma Perotas bestselleru ar tādu pašu nosaukumu. 

Galvenajā lomā – Emmy nominētā komiķe un aktrise Ketrīna Hāna (Kathryn Hahn), kuru skatītāji iemīļojuši seriālos, kā "Transparents" (Transparent) un "Šķērsojot Jordānu" (Crossing Jordan), filmās "Kapteinis Fantastika" (Captain Fantastic), "Voltera Mitija slepenā dzīve" (Secret Life of Walter Mitty), "Sliktās mammas" (Bad Moms) un citās, savukārt viņas balsi, pateicoties Ērikas van Helsingas tēlam multenītē "Viesnīca Transilvānija" (Hotel Transilvania), pazīst bērni visā pasaulē.

Seriālu no 27. oktobra Latvijā demonstrēs LMT mājas viedtelevīzija.

Seriāls "Misis Flečere" ir stāsts par māti, kas tukšās ligzdas sindromu mēģina kompensēt ar mešanos personīgos, tostarp seksuālos piedzīvojumos, un viņas dēlu, kurš mēģina izdzīvot koledžā,  - abi katrs savā veidā izbauda no jauna iegūto brīvību. Vai drīzāk cenšas tajā izdzīvot.

Noskaties seriāla reklāmas rullīti.

Hānas attēlotā Īva Flečere ir vientuļā māte vecumā virs 40, kura strādā par izpilddirektori veco ļaužu centrā un, aizvedot vienīgo dēlu uz koledžu, saprot, ka mājas palikušas dīvaini tukšas. Tajā pašā laikā Īvas dēls Brendons, kurš līdz tam baudījis popularitāti kā klases mīlulītis, atklāj, ka dzīve koledžā ir krietni sarežģītāka nekā gaidīts, un sāk savus centienus iekļauties topošo pieaugušo pasaulē. Seriāls nesaudzīgā veidā atklāj sarežģītas tēmas, kā vecāku un bērnu attiecības, sekss un mīlestība, identitāte un kultūras uzslāņojumi.

Pati Ketrīna Hāna vecāku lomu ir iepazinusi visdažādākajās dimensijās – viņa pati ir māte diviem bērniem, ir sarakstījusi bērnu grāmatiņu My Wish For You un jau paguvusi attēlot vientuļo māmiņu Karlu trakajā komēdijā "Sliktās mammas". Pirmo reizi Hāna par māti kļuva 2006.gadā un kopš tā laika ar savu bērnu audzināšanas pieredzi ir dalījusies vairākās intervijās.

Ketrīna Hāna (Kathryn Hahn)
Ketrīna Hāna (Kathryn Hahn) Foto: AP/Scanpix

Portāls Huffpost ir apkopojis Ketrīnas Hānas izteikumus par bērnu audzināšanu, kas veidojuši arī viņu kā aktrisi:

  • Neviens mūs netiesā tik skarbi kā mēs paši. Kad biju jaunā māmiņa, es visu uztvēru personīgi. Ja kāds pateica, ka mana bērna galva ir par lielu, es uzreiz sāku uztraukties. Man šķiet, ka cilvēki ir gatavi tik ļoti nosodīt citus vien tāpēc, lai attaisnotu savus lēmumus, to, kas notiek ar viņiem. Jo tev šķiet – ja kāds cits dara citādi, tad tu noteikti dari nepareizi.
  • Es esmu iemācījusies, cik daudz mīlestības var ietilpt vienā sirdī. Tas ir neticami. Pēc pirmā bērna neticēju, ka spēšu vēl kādu mīlēt tik ļoti kā viņu. Taču, kad piedzima meita, – sirds vienkārši izpletās.
  • Bērni aug tik ātri. Nekad dienā nav pietiekami stundu, lai visu paspētu. Esmu ņēmusi atvaļinājumus, lai būtu kopā ar bērniem, un vienkārša kopā būšana ir papildinājusi manu kontu ar emocionālo valūtu. Tas ir grūtākais ikvienai strādājošai mammai. Tev vienmēr šķiet, ka kaut kā pietrūkst. Tev vienkārši ir jāpieņem haoss. Jo vecāki viņi kļūst, jo vairāk viņiem tevi vajag.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu