Par "Rīgas brīvostas flotes" valdes locekli apstiprināts bijušais Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Ozoliņš (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Bijušais satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš
Bijušais satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš Foto: Ieva Lūka/LETA

Par ostas pakalpojumu sniedzēja Rīgas brīvostā SIA "Rīgas brīvostas flote" valdes locekli konkursa kārtībā iecelts bijušais Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Konkursā bija pieteikušies vairāki pretendenti, bet Ozoliņa kandidatūra tika atzīta par vispiemērotāko. Viņš savus pienākumus sāks veikt no 2.septembra. 

""Rīgas Brīvostas flotes" vīzija ir kļūt par kvalitatīvāko tehnisko un saimniecisko ostas pakalpojumu sniedzēju Baltijas valstīs un ar sniegto pakalpojumu klāstu dot pienesumu Rīgas brīvostas kapacitātei būt par vadošo Baltijas valstu ostu," pauda Ozoliņš. 

Atbilstoši "Rīgas Brīvostas flotes" statūtiem uzņēmumam ir viens valdes loceklis.

Ozoliņš vairākus gadus bijis SM valsts sekretārs, kā arī pildījis Ventspils Brīvostas valdes locekļa pienākumus un gandrīz divus gadus ir bijis Rīgas Brīvostas valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Atbilstoši kapitāla daļu turētāja noteiktiem stratēģiskajiem mērķiem "Rīgas Brīvostas flote" veic loču transfēru, avārijas seku likvidāciju, ledus laušanu, hidrogrāfiskos mērījumus, velkoņu nomu, kā arī citus uzdevumus.

"Rīgas Brīvostas flote" ir ostas pakalpojumu sniedzējs Rīgas brīvostā. Uzņēmums dibināts 2010.gadā un ir Rīgas brīvostas pārvaldei 100% daļu piederoša kapitālsabiedrība.  "Rīgas brīvostas flote" pērn strādāja ar 9,315 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, un 355 200 eiro zaudējumiem, kas ir par 20,6% vairāk nekā 2017.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu