Selfiji ar Krievijas slavenībām, darbs žūrijā un ākstīšanās - tā “Jaunajā vilnī” gājis Busulim (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

No 24. līdz 29. augustam Krievijas pilsētā Sočos norisinās jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”, kurā Latviju pēc divu gadu pārtraukuma pārstāv šovā “X Faktors” iepazītā grupa “Radio trio”, bet viens no žūrijas locekļiem ir arī kaimiņzemē mīlētais pašmāju mūziķis Intars Busulis.

Protams, slavenība saviem faniem lielījās ar kadriem no šā pasākuma. Busulis tostarp publiskojis arī selfijus jeb pašiņus ar dziedātāju Sergeju Lazarevu un komponistu Igoru Krutoju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labdien ... ? Добрый день .. ? ..Būt žūrijā un lemt konkursantu likteņus nebūt nav viegli ... ?? Быть в жюри и решать судьбы конкурсантов не так уж легко ... ?? Uz mūsu pleciem gulstas liela atbildība .. ?? Это очень большая ответственность ... ☝?? ... Un šajā bildītē visu var saskatīt —> gan tīro sirdsapziņu, gan atbildību ... ? И в этом фото видно всё —> и чистую совесть и ответственность ... ?.. ⭐️ @LazarevSergey ⭐️ #NewWave #НоваяВолна #JaunaisVilnis #СергейЛазарев #intarsbusulis #интарсбусулис #LuxuryExtreme

A post shared by iитαяѕ вυѕυℓiѕ ? (@intarsbusulis) on

Kā jau ziņots, "Radio trio", kura sastāvā ir Madara Dzintara-Pluša, Katrīna Anna Vīgante un Gabriēla Zvaigznīte, konkursā ieguva 241 punktu, kas ļāva ierindoties kopumā septītajā vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu