"Spartak" hokejists: Pie Znaroka viss ir stingri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mihails Juņkovs
Mihails Juņkovs Foto: Ekrānšāviņš no video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" hokejists Mihails Juņkovs norādījis, kā mainījusies komanda kopš vienības vadību pārņēmis Oļegs Znaroks, kurš no spēlētājiem prasa augstu disciplīnu. 

"Znaroka hokejs ir ātrs. Viņš prasa disciplīnu, viss ir ļoti stingri," kluba mājas lapā citēts Juņkovs. "Oļegs prasa izpildīt uzdevumus, kuros ir ļoti daudz uzbrukuma darbības."

Znaroks par "Spartak" galveno treneri kļuva šajā starpsezonā. Viņam palīdzēs ierastais asistents Harijs Vītoliņš

"Vai es saprotu, ko treneris vēlas no manis? Principā jā, kaut arī man vēl nav izskaidrota taktika. Kopumā jau taktika visur ir vienāda. Skaidrs, ka pastāv atšķirīgas lietas, bet tām var ātri adaptēties," norādīja uzbrucējs. 

Maskavas "Spartak" komanda sagatavošanās posmā piedzīvoja vairāk zaudējumu, nekā izcīnīja uzvaras. 33 gadus vecais Juņkovs to skaidro ar veiksmes trūkumu. 

"Ceru, ka veiksme atgriezīsies un sasniegsim savus mērķus. Vajag strādāt, lai neveiksmīgo situāciju vērstu uz labo pusi," izteicās hokejists. 

"Spartak", kuru pārstāv arī Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, jauno sezonu sāks "Arēnā Rīga", 2. septembrī tiekoties ar Rīgas "Dinamo" komandu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu