RTAB vadītājs: Birojs ir tā sakārtots, lai tam varētu uzticēt līdzekļus tūrisma attīstībai

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Tūrisma attīstības biroja vadītājs Guntars Grīnvalds
Rīgas Tūrisma attīstības biroja vadītājs Guntars Grīnvalds Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB) pašlaik ir tā sakārtots, lai ar pārliecību varētu teikt, ka tam var uzticēt līdzekļus tūrisma attīstībai, šādu viedokli telekanālā LNT pauda RTAB vadītājs Guntars Grīnvalds, kurš biroja vadībā nonāca vasaras sākumā, kad pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) sāktās izmeklēšanas aizdomās par izšķērdēšanu tā vadību pameta Maksims Tolstojs (S) un Vita Jermoloviča (GKR).

Grīnvalds stāstīja, ka RTAB vasarā esot daudz strādājis, lai novērstu Valsts kontroles konstatētos trūkumus, un pašlaik esot sagatavoti rīcības plāni 90% ieteikumu īstenošanai.

Savukārt par KNAB izrādīto interesi par biroja darbu Grīnvalds neko sīkāk informēt nevarot. Viņš atzina, ka KNAB ir birojā izņēmis dokumentus, taču viņš nedrīkst atklāt - kādus. Pats Grīnvalds birojā nelikumības vai krāpšanu nav konstatējis.

Pēc vadītāja vārdiem, tagad RTAB esot radīta sistēmu, pamatojot katru aktivitāti, kas saistīta ar tam deleģētajiem uzdevumiem. Biroja budžets šogad esot ap 4,2 miljoniem eiro.

Grīnvalds izteicās, ka šovasar RTAB aktivitāte nebija tik liela kā plānots, jo izmeklēšanas par biroja darbu ierobežojušas tā darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu