Māja ar ziemas dārzu - zaļā pasaka tepat Baltezerā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vestabalt

Pārdošanā nonācis skaists un kopts īpašums Baltezerā, Ādažu novadā. Īpašums atrodas meža ielokā, tikai 200 metrus no ezera. To īpašu un interesantu padara zaļais ziemas dārzs, vīna pagrabs un elektroauto uzlādes stacija, kas ierīkota mājas pagalmā. Un tās ir tikai dažas no šīs unikālās privātmājas ekstrām... 

Māja ir labiekārtota, plašajā teritorijā ir dārzs ar automātisko laistīšanas sistēmu, kā arī augstas kvalitātes stikla siltumnīca ar temperatūras regulatoru. Teritoriju ieskauj priedes, bet atpūtai un priekam ierīkots dārza dīķis. Jauno īpašnieku vajadzībām būs pieejami arī labiekārtoti trīs šķūņi. 

Privātmāja sastāv no četrām istabām, sanitārā mezgla, virtuves un pagraba telpām - divām guļamistabām, plašas viesistabas un apsildāmas stiklotas ziemas dārza istabas. Uzstādīta regulējama gāzes apkure, radiatori un siltās grīdas sanmezglā, virtuvē un stiklotajā atpūtas telpā. Pagrabā uzstādīta infrasarkanā pirts, izveidots pat vīna pagrabs un izmantojama arī noliktavas telpa. Viesistabā ir dzīvās uguns kamīns. 

Īpašumā ietilpst arī atsevišķa dārza māja ar malkas krāsns apkuri, kur ierīkota atpūtas telpa un malkas pirts, duša un sanmezgls. 

Foto: Māja ar ziemas dārzu - zaļā pasaka tepat Baltezerā.

Padomāts arī par drošību un privātumu - iebraukšana teritorijā tiek organizēta pa  automātiskajiem vārtiem, kā arī iekļūšanai teritorijā iebūvēta kodu sistēma. Kas īpaši - mājas saimnieki uzstādījuši elektroauto uzlādes staciju.

Foto: Apskati lielisko īpašumu tuvāk šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu