Nurmagomedovs: Ja kaut kur ar Makgregoru satiksimies, 100% izkausimies (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs ir pārliecināts, ka, satiekoties ar īru Konoru Makgregoru, ja tāda diena pienāks, viņi 100% izkausies, sarunā ar ESPN pauda cīkstonis. 

30 gadus vecais Nurmagomedovs ar Makgregoru tikās 2018. gada oktobrī, toreiz izcīnot uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu. Pēc cīņas izcēlās nekārtības. Krievijas pārstāvis izlēca no astoņstūra un uzbruka Makgregora komandai. Pēcāk abiem tika piemērotas sankcijas. 

Nurmagomedovs uzskata, ka ar šo cīņu nekas nav beidzies. Viņam pret Īrijas cīkstoni ir naids. 

"Oktobrī šis stāsts nebeidzās," ESPN teica Nurmagomedovs. "Ar kāda pieveikšanu vien nepietiek. Un es runāju ne tikai par Konoru, bet par visu viņa komandu. Tieši par to domāju pirms cīņas un sacīju to arī saviem puišiem. Teicu, ka mēs dosimies karā, nevis tikai uz cīņu."

Krievijas cīkstonim Nurmagomedovam 7. septembrī Abū Dabī paredzēta UFC cīņa pret amerikāni Dastinu Purjē. Tā viņam būs atgriešanās astoņstūrī pēc cīņas ar Makgregoru. 

"Tas nekad nebeigsies. Nekad! Ja mēs ar Makgregoru kaut kur satiksimies, tad izkausimies. Tas ir 100%. Un nav svarīgi, vai kāds pēc tam no mums varētu nonākt cietumā. Es ne no kā nebaidos. Viņš un viņa komanda dosies uz slimnīcu, mēs uz policiju," norādīja Nurmagomedovs. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu