Nākamnedēļ saistībā ar Rīgas reklāmas klipa filmēšanu tiks ierobežota satiksme vairākās Rīgas ielās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar Rīgas reklāmas klipa filmēšanu tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās Rīgas ielās 2. un 3. septembrī, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No 2.septembra plkst.21 līdz 3.septembra plkst.15.30 Aspazijas bulvārī, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Latvijas Nacionālajai operai tiks ierobežota transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana.

Otrdien, 3.septembrī no plkst.9 līdz plkst.12.20 ierobežota satiksme būs Dzirnavu ielā, posmā no ēkas Dzirnavu ielā 63 līdz Brīvības ielai.

Tostarp otrdien no plkst.9.50 līdz 11.20 uz gājēju ietves pretī ēkai Brīvības ielā 38 tiks novietots filmēšanas tehniskais transports, netraucējot gājēju kustību, savukārt, no plkst.12 līdz 12.30 uz Skārņu ielas tiks novietots filmēšanas tehniskais transports, kurš arī netraucēs transportlīdzekļu un gājēju satiksmi.

Arī no plkst.12 līdz 12.30 tiks īslaicīgi ierobežota gājēju kustība pie Svētā Jāņa baznīcas Vecrīgā un no plkst.13 līdz 15 tiks īslaicīgi ierobežota gājēju un transporta kustība Aspazijas bulvārī.

Par filmēšanas norisi ir atbildīga studija "Nonsense".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu