Porsche pārstāvniecību Latvijā vadību pārņem Ivars Norvelis

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ivars Norvelis
Ivars Norvelis Foto: Publicitātes foto

Par oficiālā Porsche pārstāvja Latvijā SIA “Baltijas sporta auto” vadītāju kļuvis Ivars Norvelis, kuram autoindustrijā ir jau vairāk nekā 20 gadu pieredze.

Stājoties amatā, Ivara galvenais mērķis būs kāpināt Porsche zīmola jauno automašīnu pārdošanas apjomus Latvijā. “Mans uzdevums ir ieviest arī mazlietotu un lietotu Porsche spēkratu tirdzniecību Krasta ielas salonā, kā arī paplašināt servisu gan caurlaidības, gan piedāvāto pakalpojumu jomā,” par plāniem stāsta jaunais SIA “Baltijas sporta auto” vadītājs Ivars Norvelis.

Pirms pievienošanās Porsche komandai Norvelis 12 gadus bija uzņēmuma SIA “In-chcape Motors Latvia” BMW grupas vadītājs. Viņa vadībā BMW bija Premium segmenta līderis Latvijā pēdējos 11 gadus. Automašīnu nozarē Ivars ir jau kopš 1994.gada un strādājis ar dažādiem auto zīmoliem.

SIA “Baltijas sporta auto” uzņēmums ir pateicīgs iepriekšējai tā vadītājai Anetei Bilzēnai par pēdējo piecu gadu sekmīgo darbu. “Anetes vadībā tika izveidota spēcīga auto biznesa komanda Latvijā, kam izdevās ieviest gan jaunus biznesa virzienus un papildus pēcpārdošanas pakalpojumus, gan arī krietni vairot Porsche zīmola atpazīstamību Latvijā. Pateicoties aktīvajai darbībai, piecu gadu laikā Anetei izdevās kāpināt gan uzņēmuma ienākumus, gan peļņu, un viņas vadībā SIA “Baltijas Sporta auto” iekļuva “Dienas Bizness” veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP500,” norāda Norvelis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu