Festivālu vasara noslēdzas ar tradicionālo Ezīšfestu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Ezīšfests”
“Ezīšfests” Foto: publicitātes

Sestdien, 31. augustā, no plkst. 17 līdz pat rītam Tallinas ielas kvartālā norisināsies vasaras sezonas pēdējais festivāls - “Ezīšfests”. Uz skatuves kāps "Baložu pilni pagalmi", "Inokentijs Mārpls", reperis ansis un daudzi citi.

Pasākums priecēs apmeklētājus ar līdz šim plašāko muzikālo programmu, kā arī īsfilmu izlasi, dažādām mākslinieciskajām un aktīvajām aktivitātēm.

“Ezīšfests” aptvers gandrīz visu Tallinas ielas kvartālu gan iekštelpās, darbnīcās, bāros un angāros, gan kvartāla laukumos un sānieliņās.

Programma ļaus ikvienam apmeklētājam izbaudīt festivāla gaisotni visa vakara un nakts garumā, jo uz vairākām skatuvēm kāps mākslinieki, improvizatori, dīdžeji un vairāk nekā 20 mūziķi. To skaitā tādi izpildītāji kā “Baložu pilni pagalmi”, ansis, “Inokentijs Mārpls”, “Rīta stienis”, ”Gapoljeri”, “Abra”, Miks Galvanovskis un daudzi citi. Viena no festivāla mūzikas skatuvēm atradīsies kvartāla bāra “Tallinas pagalms” 2. stāvā, kur plkst. 1:00 naktī uz skatuves kāps slepenais izpildītājs (secret act). Vairākas telpas no vakara līdz rītam ar dažādiem ritmiem pieskandinās diskžokeji. Savukārt ex STILS rezidencē skanēs hiphopa rīmes koncertos, bet no plkst. 2:00 naktī tur darbosies repa karaoke.

Paralēli skatuves programmai ir sarūpēta arī plaša izklaides un mākslas programma. Sadarbībā ar Rīgas Starptautisko īsfilmu festivālu "2Annas", apmeklētājiem būs iespējams redzēt 2018. gada programmas un Eiropas Komisijas EUandME filmas. Tāpat būs iespēja noskatīties stāvizrādi “Rasisma robežas” ar aktieriem Ivaru Krastu un Mariju Linarti, “Teetree” improvizācijas teātra priekšnesumu. ikviens varēs radoši atvērties gleznošanas un zīmēšanas meistardarbnīcās vai vienkārši atlaisties ērtajos zviļņos.

Plkst. 20:00 sāksies Lāčplēša novusa turnīrs, kuram reģistrācija norisināsies no 17:00.

Festivāla ieejas maksa ir 5 eiro. Pirmajiem 100 apmeklētājiem būs pārsteigums.

“Ezīšfestu” organizē bāra “Ezītis miglā” radošā komanda, un šogad tas norisināsies 7. gadu, bet jau trešo gadu festivāls norisināsies ārpus Vecrīgas. Festivāla devīze ir “Kronis vasarai”, un tā ir par godu vasaras noslēgumam. Četri “Ezīšfesta” pamatelementi ir mūzika, māksla, atpūta un izklaide.

Detalizēta programma šeit.

Video atskats no "Ezīšfesta 2018".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu