Āgenskalna tirgu iekaro skaistākie britu spēkrati

Ātruma cilts
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījums devies uz Āgenskalna tirgu, kur Latvijas Antīko automobiļu kluba "Youngtimer Rally" rīkotajā Lielbritānijas auto tematiskajā vakarā pulcējies kupls britu spēkratu un to fanu pulks. Izrādās, Latvijā ir patiesi daudz Lielbritānijas auto cienītāju. 

Youngtimer britu vakars ir jau otrais tematiskais auto saiets, kurā piedalīties aicināti kādas noteiktas valsts spēkrati. Par pirmā vakara tēmu tika izvēlēti itāļu auto, bet nu uzmanības centrā Lielbritānijas mašīnas. Pauls Timrots uz sarunu aicinājis "Youngtimer Rally" pārstāvi, vakara rīkotāju Valtu Ceplēviču, kurš atklāj, kā radās ideja par noteiktu valstu auto fanu tikšanos. Pauls ar Valtu arī diskutē, kāds varētu būt Baltijas auto vakara sastāvs, un joko, ka Latvija šajā vakarā noteikti pārspētu Lietuvu pārstāvēto ražojumu ziņā. 

Britu vakarā Āgenskalna tirgus pagalmā sabrauca vairāk nekā 30 britu auto marku pārstāvji. To vidū gan antīki auto, gan pavisam moderni, piemēram, balts "McLaren". Neiztikt arī bez britu motocikliem, un Pauls noskaidros, ar ko Lielbritānija var iepriecināt divriteņu spēkratu cienītājus.  

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu