Radio "Pieci.lv" rīkotajā labdarības akcijā grūtībās nonākušo mūziķu atbalstam saziedoti 3870 eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nauda. Ilustratīvs attēls
Nauda. Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Radio 5 jeb "Pieci.lv" iniciatīvā "#GrupuKrekluDiena" 12 stundu labdarības koncertā saziedoti 3870 eiro, kas caur "Fonds Līdzskaņa" tiks novirzīti grūtībās nonākušo Latvijas mūziķu atbalstam,  informēja Latvijas Radio pārstāve Indra Zomerovska.

Viņa pastāstīja, ka sociālajos tīklos šogad fotogrāfijas ar tēmturi "#GrupuKrekluDiena", kurās cilvēki lepojas ar saviem mīļākajiem mūziķiem, publicētas teju 500 reizes. Koncerta un akcijas organizatori, kā arī dalībnieki pauž gandarījumu par klausītāju un mūziķu atbalstu līdz šim vērienīgākajā "Grupu kreklu dienā".

Šogad līdztekus mūziķu godināšanai un foto publicēšanai sociālajos tīklos ar mīļākās grupas T-kreklu notika arī 12 stundu dzīvā ētera labdarības koncertsērija, kuras laikā saziedotie līdzekļi tiks veltīti grūtībās nonākušo Latvijas mūziķu atbalstam.

"Mūzika ir tā, kas skan līdzi dzīves priecīgajos brīžos un uzmundrina, kad ir skumji. Mūziķi bieži ir tie, kuri ziedo savu laiku un talantu, ja kādam no mums nepieciešama palīdzība. Šī bija tā reize, kad sabiedrība sadevās rokās, lai atbalstītu mūziķus. Liels paldies visiem, kuri atvēlēja savu laiku, enerģiju un līdzekļus, lai kopā mēs varētu sniegt nepieciešamo atbalstu!" pateicību ziedotājiem pauda "Fonds Līdzskaņa" vadītāja Liena Grīna.

Kopš 2016. gada, ar "Fonds Līdzskaņa" starpniecību, tiek vākti ziedojumi tiem Latvijas mūziķiem, kuri ir nonākuši nelaimē un kuriem nepieciešams atbalsts. Līdz šim ir sniegts atbalsts 16 dažādiem mūziķiem un viņu ģimenēm. Ar aktuālo informāciju par mūziķiem, kuriem ir nepieciešams atbalsts, var iepazīties vietnē "www.lidzskana.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu