Negadījums sūkņu stacijā Jelgavā: noskaidrots bojāgājušā nāves iemesls (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Vīrietis, kurš gājis bojā pēc negadījuma sūkņu stacijā Jelgavā, bija saindējies ar tvana gāzi, informēja Valsts darba inspekcijas (VDI) pārstāve Megija Ekkerte.

Par nelaimes gadījumu Strautu ceļā Jelgavā ir saņemts ekspertīzes slēdziens, kurā norādīts, ka galvenais nelaimes gadījuma darbā nāves cēlonis ir saindēšanās ar tvana gāzi. Taču izmeklēšana par negadījumu vēl turpinās.

Izmeklēts tiek arī otrais letālais negadījums, kas šovasar noticis Zemgales reģionā, kad vīrietis gājis bojā, nokrītot no zemnieku saimniecības angāra jumta Sunākstē Jaunjelgavas novadā. Tā kā izmeklēšanas vēl turpinās, plašākus komentārus par abiem gadījumiem VDI nevarot sniegt.

Jau vēstīts, ka jūlija beigās Jaunjelgavas pusē gājis bojā vīrietis, kurš krita no zemnieku saimniecības angāra jumta.

 Vīrietis, kurš dzimis 1963.gadā, nokritis no aptuveni desmit metrus augsta angāra. 

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu. Par notikušo saimniecības īpašnieks esot ziņojis VDI. Viņš policistiem apgalvoja, ka nav devis darbiniekam uzdevumu, kura izpildei būtu nepieciešams atrasties uz jumta.

Ziņots arī, ka jūnija sākumā SIA "Jelgavas ūdens" sūkņu stacijā Jelgavā noticis negadījums, kurā cieta divi vīrieši, un viens no viņiem tika ievietots medicīniskās iestādes intensīvās terapijas nodaļā, taču vēlāk miris. 

Zināms, ka negadījumā iesaistīti divu uzņēmumu darbinieki. Viens pārstāv "Jelgavas ūdeni", bet otrs esot kāds komersants no Rīgas. Smagāk cietušais, nu jau dzīvību zaudējušais, ir dzimis 1981.gadā, otrais vīrietis - 1970.gadā.

"Jelgavas ūdens" prokūriste Indra Bērziņa aģentūrai LETA apstiprināja, ka negadījums noticis uzņēmuma sūkņustacijā, taču tas neesot saistīts ar uzņēmuma pasūtījumiem vai dotajiem uzdevumiem. Pēc Bērziņas teiktā, smagāk cietušais ir cita uzņēmuma darbinieks, bet "Jelgavas ūdens" darbinieks centies viņam palīdzēt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu