Aktrise Vita Baļčunaite izplata paziņojumu aizņemtajiem vīriešiem, kas sauc viņu uz randiņiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/vita.balcunaite

​Aktrise, dziedātāja, TV personība un pasākumu vadītāja Vita Baļčunaite publiski aicināja aizņemtus un precētus vīriešus viņai nerakstīt un neaicināt uz randiņiem, jo viņa uzskata, ka tas nav pareizi.

“Tātad, veltījums kungiem. Ja esat attiecībās (tas, manuprāt, ir līdzvērtīgi laulībai viens otra, Radītāja un Visuma priekšā) vai laulībā, kas, manuprāt, ir svēta padarīšana, lūdzu, neaiciniet uz randiņiem. Cienīsim jūsu attiecības un viens otru, okey? Paldies,” viņa informēja sociālajā tīklā “Facebook”.

“Šis adresēts tiem, kuri nesaka, ka ir attiecībās, vai/un kuri papildus attiecībām vēl kaut ko meklē.

Mans uzskats, - sakārto savas iepriekšējās attiecības, izšķiries, pirms uzsāc kaut ko jaunu.

Attiecību modeļi gan ir dažādi. Atkarīgs no tā, kā pāri vienojas. Un, nope, - nav man pieņemams variants būt par trešo,” papildināja Baļčunaite.

“Ir pāri, kuri pēc abpusējas vienošanās uztur “brīva stila” attiecības. Kāpēc ne, ja viņiem tā ir ērti? Katrs dara tā, kā viņam patīk. Tas vienkārši nav variants man. Kas der vienam, tas var būt nepiemērots otram. Un tas ir dabiski. Katram savs,” turpināja slavenība, piebilstot, ka uzskata – vīrietis un sieviete, viņasprāt, tiešām ir spējīgi būt arī tikai draugi.

Kā jau ziņots, Vita jūlija sākumā sajūsmināja fanus, piedāvājot savu skaidrojumu tam, kas ir mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu