Arhitektūras brīnums Baltezerā: skandināvu stila dvīņu māja "Mārsilos"

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Privātmāju ciematā "Mārsili" Baltezerā iegādei tiek piedāvāts iespaidīgs skandināvu stila dvīņu mājas projekts - mājas ir ar trīs līmeņu plānojumu un ar virszemē atdalītām sienām. 

Mājas atrodas vietā ar ciešu dabas tuvumu - priežu meža ielokā, piecu minūšu gājienā no Baltezera pludmales. Bet tajā pašā laikā - pavisam netālu no Rīgas un Ādažiem, kur pieejams viss nepieciešamais. 

Foto: city24.lv

Pirmā stāva platība sastāda 120 m², kas sevī iekļauj plašu viesistabu, kas ir savienota ar virtuvi un izeju uz terasi, saimniecības telpu veļas mazgāšanai, kā arī divas izolētas istabas - guļamistaba un vannas istaba. Pagrabstāva telpas kopējā platība sasniedz 126 m², kur paredzēta vieta līdz pat trīs automašīnām, sporta inventāram un dārza tehnikai.  

Ēkas otrā stāvā platība ir 71 m², kur atrodas divas guļamistabas. Viena guļamistaba ir ar savu, atsevišķu vannas istabu un izeju uz terasi, kur paveras skats uz mežu.

Šeit paredzēta vieta arī istabai - plašai garderobei. Otra guļamistaba ir ar izeju uz lielo terasi, kas sastāda vēl papildu 35 m².

Foto: city24.lv

Īpašumos ierīkota attālināti vadāma rekuperācijas sistēma, signalizācija un siltuma regulācija katrā istabā. Savukārt pieguļošā teritorija sagatavota apzaļumošanai un teritorija iežogota ar automātiskajiem vārtiem. 

Interesentiem apskatei pieejamas arī divas pabeigtas demo kaimiņu mājas.

Apskatīt vairāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu