Agnese Rakovska atklāti par bijušo draugu: "Ja mūsu attiecībās būtu bijis bērns, iespējams, mēs vēl tagad būtu kopā" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja, grupas "Triānas parks" līdere Agnese Rakovska augusta izskaņā kļuva par precētu sievu - viņa pēc trīs gadu ilgas kopdzīves mija gredzenus ar mīļoto vīrieti Zinti. Kā zināms, iepriekš viņu vienoja attiecības ar grupas bundzinieku Edgaru Viļumu, par kurām atklāti pastāstījusi intervijā žurnālam "Una".

Kā intervijā stāsta Agnese, ar Edgaru viņa draudzējās vairākus gadus, sākot no 19 gadu vecuma. "Ar Edgaru mums bija foršas attiecības, kas skaisti, normāli un organiski noslēdzās, tagad esam ļoti labi draugi," atklāj Rakovska.

Viņa turpina: "Šobrīd viņam ir brīnišķīgas attiecības, no visas sirds vēlos, lai viņš ir laimīgs, bet,

ja Edgars man divos naktī piezvanīs un teiks, ka nepieciešama palīdzība vai kaut kur jāaizbrauc viņam pakaļ, es to darīšu.

Viņš joprojām ir cilvēks manā prioritāšu listē." 

Uz jautājumu, kāpēc abi tā arī neapprecējās, viņa atbild, ka tas tolaik nebija aktuāli. "Mūsu laulība bija "Triānas parks" — savienība, darbs, hobijs, sapnis — viss kopā. Izdzīvojām to kopā kā brīnišķīgs pāris, un viss," "Unai" skaidro dziedātāja.

Tāpat viņa piebilst, ka abi, iespējams, varēja palikt kopā. "Agrāk par to nedomāju, bet tagad pieķeru sevi pie domas — ja mūsu attiecībās būtu bijis bērns, iespējams, mēs vēl tagad būtu kopā."

Kā zināms, Agnese pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā un turpmāk sauksies Agnese Rozniece, savukārt Edgaram Viļumam ir attiecības ar jauno un daudzsološo dziedātāju Patrishu. 

Uz augšu