Miks Ozoliņš ar Rianu kopā organizējuši ballīti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš pašmāju skatītāju vērtējumam nodevis savu jaunāko veikumu - izklaidējošu šovu “Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu”, kas no 7. septembra būs skatāms kanālā 360TV. Pirmajā epizodē Ozoliņš atklāj, ka populārā dziedātāja Riana (Rihanna) reiz esot palīdzējusi sarīkot pārsteiguma ballīti viņa bijušajai draudzenei Kimai. Uzzini vairāk video!

Savā jaunajā projektā Miks sola skatītājiem parādīt īsto Ameriku jeb konkrētāk tās karstāko un grēcīgāko štatu Kaliforniju – to, kuru nesastapt tūrisma ceļvežos un neatrast pašiem bez vietējo palīdzības.

Par to, kā nonācis līdz šova veidošanai, Miks stāsta: “Ar moci braukāju katru dienu, un man patīk spontāni izbraucieni – kaut ko nezināmu izpētīt dziļāk, iekulties dēkās... un kādēļ gan tā inčīgi nedokumentēt savas piedzīvojumu un ceļojumu hronikas! Vēlējos izveidot tādu kā subjektīvās žurnālistikas stila - šova "VICE" un seriāla "Californication" (Latvijā sauktu par "Grēcīgā Kalifornija") apvienojumu, kas ļautu cilvēkiem kā mušai, kas nosēdusies uz sienas, nepamanītai novērot īsto ASV dzīvi.”

Ļaujies pavisam provokatīvam piedzīvojumam un “iebrauc dziļāk” amerikāņu dzīvesveidā -  ar Miku Ozoliņu pie moča stūres un piedzīvojumiem, kas gaida ik uz stūra. “Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu” – no 7. septembra “Piedzīvojumu sestdienās”, plkst. 21:00, 360TV, bet jau šobrīd – lietotnē "Shorctut".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu