Kailfoto meistars Sokolovs atklāj, kādas sievietes atsakās iemūžināt (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā populārais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs vietnē "Facebook" publicējis ierakstu, kurā atklāj, ar kādām klientēm nevēlas sadarboties. 

Kā atklāj Sokolovs, viņam nepatīk, ja kliente negatīvi vai necienīgi runā par viņa vizāžistēm. Tāpat viņš atraida tādas sievietes, kuras par visu sūdzas. ""Biju pie 10 fotogrāfiem un visi ir idioti un rokas no d****s aug." Garantēju, ka neatkarīgi no rezultāta par mani viņa runās identiski. Tāpēc arī - nē," atklāj fotogrāfs

Sokolovam nepatīk, ja kliente nepamatoti prasa atlaides. Kā atzīst fotogrāfs, cenas par viņa pakalpojumiem ir diezgan draudzīgas, turklāt viņš regulāri taisot bezmaksas fotosesijas sievietēm, kuras ir sarežģītā situācijā. 

Fotogrāfs ierakstā atklājis, ka bijušas situācijas, ka dāmas uz fotosesiju ieradušās alkohola reibumā. "Tādas arī tiek sūtītas mājās izgulēties," raksta Sokolovs. 

"Es varbūt neesmu "biznesmenis", neesmu tolerants un nemāku pielāgoties, bet ir situācijas, kuras mani izsit no sliedēm! Visas citas sievietes es ļoti mīlu un ļoti centīšos pataisīt viņas laimīgas!" - vēsta fotogrāfs. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu