Zini, kādu delikatesi svētkos bauda Anglijas karaliene? Jā, tepat Rīgas pievārtē esošā uzņēmuma “Mottra” ražotos zivju ikrus. Arī Lady Gaga un Eltons Džons tos iekļāvuši savu ballīšu ēdienkartē! Latvijā ražotu augstākās klases melno kaviāru jau iecienījuši Holivudā, Lielbritānijā un daudzviet citur pasaulē. Apmeklē “Riga Food 2019” un storu ikrus nogaršo arī tu!
Mūsu zemē rudzu autentiskā garša pazīstama kā lielam, tā mazam. Savukārt, novērtējot bietes galvenās iezīmes – piesātināto krāsu, izteikto garšu un uzturvērtību, tā nonākusi “Hanzas maiznīcas” rudzu maizes mazajā klaipā, lai bagātinātu un dažādotu tavu ikdienas garšas baudījumu. Maizes sastāvā ir 50% dārzeņu, daudz šķiedrvielu un pilngraudu rudzu milti. Maize ar bietēm tiek cepta bez rauga. Tiešām veselīga!
Visātrāk pagatavojamais olu kultenis pasaulē
Olu kulteni "Scraegg" ir iespējams pagatavot 15 sekundēs, turklāt tas ir veselīgs un garšīgs. Pagatavošanas procesā tiek izmantotas tikai bioloģiski audzētu vistu olas un garšvielas, kas ražotas no dabīgām izejvielām un nesatur konservantus. Olu kulteņa pagatavošanai nav nepieciešama eļļa vai tauki. Ideāli piemērots ātrās ēdināšanas vietās, viesnīcās, viesu mājās, izbraukumu ēdināšanā festivālos, sporta spēlēs, kafejnīcās un pat restorānos.
Trifeles no kaņepju sēklām un proteīna
“Sēklu muss” jau ir “iekarojis” saldummīļu sirdis ar veselīgajiem sēkliņu batoniņiem, bet tikko ir iznācis pavisam jauns produkts – trifeles no kaņepju sēklām un proteīna. Tā ir debešķīga garšu kombinācija – piparmētras, zemenes un kaņepes, kas sniedz enerģiju un pilnīgu laimes sajūtu. Nāc uz “Riga Food 2019” degustēt!