Zināms, kad pasaulē nāks Ceriņu pāra atvase

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personības un pasākumu vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi jūlija izskaņā paziņoja, ka pārim gaidāms ģimenes pieaugums. Nu tapis zināms, kad tas notiks. 

Kā liecina Leldes publicētā informācija sociālajos tīklos, viņa šobrīd ir 25. grūtniecības nedēļā, kas nozīmē to, ka mazulim jānāk pasaulē neilgi pirms Ziemassvētkiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim” , šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā. gan toreiz, gan tagad, šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz #ceriņuģimene pievienosies mazs ķipariņš! )) sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā! ☁️ Lelde&Aivis #the3ofus #20nedēļas #expecting paldies @ligavam.lv par tik svarīgo mirkļu tveršanu! foto autore @lucijarosane #riverislandlatvija #ImWearingRI #pregnancy #married #baby #couplegoals

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

"Šī ir pilnīgi jauna un nepieredzēta loma gan man, gan Leldei. Mēs esam gatavi šim izaicinājumam un gaidām to," augusta sākumā "Vakara Ziņām" atklāja Ceriņš, piebilstot, ka gan viņš, gan Lelde ir patīkami satraukti par mazuļa ienākšanu ģimenē.

Līdz ar bērniņa pieteikšanos ir piepildījies viss, ko pāris savulaik bija iecerējis, atklāj Aivis.

Atgādinām, ka pāris pēc septiņu gadu ilgām attiecībām mija gredzenus 2018. gada maijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu