Māmiņa pirmo reizi piecdesmit gados

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Pexels

Rakstniece, pārmaiņu trenere Inese Prisjolkova savu pirmo bērniņu laida pasaulē īsi pirms savas piecdesmitās dzimšanas dienas. Vieni teiktu, tā ir liela drosme, Inese saka - tā ir brīnišķīga iespēja. 

"Es nevarēju palikt stāvoklī. Savos 46 gados es paliku pirmo reizi stāvoklī - gaidīju dvīnīšus, bet viņi uzgāja debesīs. Viņi par ātru piedzima," par savu pieredzi raidījumā "Sieviete. Personīgi" runā Inese. 

Tomēr drīz vien Inese jau atkal bija gaidībās: "Pēc brīža jau es gaidīju Kaspariņu, un viņš mums ir. Esmu ļoti laimīga, ka man viņš ir un es varu būt mamma. man ir vienalga, cik daudz man tagad ir gadu, un dzīvoju dzīvi ar pilnu krūti!"

Kā stāsta Inese, vēlā grūtniecība nebija viņas izvēle. "Es būtu dzemdējusi jau 18 gados, es būtu pārlaimīga jaunā māmiņa. Bet mans ceļš bija, ka man nedzima bērni. Man vajadzēja gaidīt, kamēr medicīna kaut ko izdomās jaunu. Izmēģināju gaišreģus, dziedniekus. Biju gatava uz visu. Baidījos, ka nepaspēšu. Ka sāksies menopauze..."

Tiešas sarunas par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei, – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi"  trešdienās plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu