Šķiršanās krievu stilā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no filmēšanas

Filmu “Šķirsimies!” ("Давай разведемся!") kino festivālā “Baltijas pērle” 21. septembrī plkst. 16:50 prezentēs slavenā aktrise Anna Mihalkova un filmas režisore Anna Parmasa, informē festivāla rīkotāji.

Reiz dzīvoja Maša un Miša. Maša strādāja trīs darbos, bet Miša vārīja bērniem putru. Katram savs, jo neviens nav ideāls. Tā tas viss turpinātos, ja Maša nebūtu izlēmusi, ka Mišam derētu kāda izklaide. Viņa nopirka abonementu uz sporta zāli, lai viņš trenētu savu ar fizisko slodzi neapgrūtināto ķermeni. Pērkons nodārdēja negaidīti, tomēr nenovēršami. "Piedod, dārgā, bet tev mani jāsaprot. Esmu iemīlējies. Un ne tikai sportā. Šķirsimies!"

“Šķirsimies!”
“Šķirsimies!” Foto: kadrs no filmas

Anna Parmasa guva plašu atpazīstamību ar grupas "Ļeņingrad" videoklipiem ("Eksponāts", "Ekstāze" un citi), godalgotiem scenārijiem Avdotjas Smirnovas filmām “2 dienas” (2011), “Kokoko” (2012) un noveli “Meitenes”, kas tika iekļauta filmā "Pēterburga. Tikai ar mīlestību" (2016). Slavenas aktrises Annas Mihalkovas kontā ir vairāk nekā sešdesmit kino lomas, tai skatā spilgti sieviešu raksturi, ko Anna Parmasa veidojusi speciāli priekš viņas. Nu režisore ir uzņēmusi smieklīgu komēdiju ar neparastu un pretrunīgu, tomēr daudzsološu finālu.

“Šķirsimies!”
“Šķirsimies!” Foto: kadrs no filmas

“Baltijas pērles” skatītāji tiek gaidīti uz filmas pirmizrādes seansu ar abu Annu piedalīšanos.

Jāpiebilst, ka filma "Šķirsimies!" saņēma skatītāju simpātiju balvu un tika atzīta par smieklīgāko un dzirkstošāko darbu šā gada festivālā "Kinotaurs". Neticami spilgtais, sulīgais, humorpilnais un dzīvespriecīgais stāsts par mīlestību un vilšanos graciozi manevrē no muļķīgas intimitātes līdz atklātai ironijai, no izmisuma līdz farsam, lai beigās spertu soli pretī maigumam un līdzcietībai kā dziedināšanai.

Unikālā seansā 21. septembrī plkst. 16:50 kinoteatrī Splendid Palace režisore Anna Parmasa un aktrise Anna Mihalkova prezentēs savu filmu publikai. Pēc tās noskatīšanās skatītājiem un preses pārstāvjiem būs iespēja uzdod filmas “Šķirsimies!” varonēm savus jautājumus nepiespiestā gaisotnē.

Video: Filmas reklāmas rullītis.

Par festivālu

Festivāls “Baltijas pērle” notiks kinoteātrī “Splendid Palace” no 19. līdz 25. septembrim. Filmas tiks demonstrētas oriģinālvalodā ar sinhronu tulkojumu latviešu un krievu valodā austiņās. Festivāla rīkotāji aicina tās paņemt līdzi. Informācija par subtitriem un jebkāda cita svarīga ar filmu demonstrēšanu saistīta papildus informācija pieejama interneta vietnē www.balticpearl.lv nedēļu pirms festivāla sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu