Kā no iekšpuses izskatās jaunā "Alfas" piebūve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lielveikala "Alfa" jaunā piebūve
Lielveikala "Alfa" jaunā piebūve Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 5. septembrī, lielveikala "Alfa" jaunā ēka sagaida pirmos apmeklētājus, lai ar krāšņu svētku programmu visai ģimenei nosvinētu tās paplašināšanu. Pirmos viesus priecē dažādi pārsteigumi, vērtīgas balvas, kā arī plaša izklaides programma. Aplūko pirmos foto no atklāšanas! 

Video: Kā no iekšpuses izskatās jaunā "Alfas" piebūve

Par viesu labsajūtu rūpēsies gan iluzionisti, gan tetovēšanas studija, gan arī dažādas radošās darbnīcas un dāvanu stendi. Savukārt muzikālos pārsteigumus būs sarūpējuši tādi mūziķi, kā DJ Markus Riva, DJ Bogdan Taran, DJ Gustavito, grupas Pirmais kurss, Rīgas Modes, Astro'n'out un daudzi citi.

T/c Alfa atklāšanas svētki tiks svinēti visas nedēļas nogales garumā - no 5 līdz pat 8. septembrim. Katru dienu apmeklētājus sagaidīs jauni pārsteigumi, veikalu un restorānu sagatavoti speciālie piedāvājumi, ģimenei draudzīgas aktivitātes, mūzika, izklaides un dāvanas katrai gaumei.

“Šajās dienās vēlamies priecēt gan lielus, gan mazus apmeklētājus, tāpēc svētku programma ietver tik dažādus notikumus – modes skates, muzikāli sniegumi, izrādes, prāta spēles, degustācijas, fotosesijas, konkursi, dāvanas un daudzas citas aktivitātes, kas ļaus iesaistīties ikvienam interesantam,”

stāsta t/c Alfa vadītāja Liene Apine, piebilstot, ka programma veidota tā, lai cilvēki, ienākot jaunajā tirdzniecības centrā, sajustos tiešām īpaši un gaidīti, lai šis veikals nebūtu viens no daudziem, bet atšķirtos ar patīkamām atmiņām.

Foto: Jaunā "Alfas" piebūves atklāšana.

Atklāšanas dienā, 5. septembrī, t/c Alfa jaunās piebūves daļā plkst. 14.00 norisināsies svinīgā atklāšanas ceremonija, pēc kuras gaidāmi dažādi mūzikas gardēžu pārsteigumi – DJ Gogdan Taran, DJ Markus Riva, turklāt jaunās piebūves 3. stāvā ar koncertiem uzstāsies – Pirmais kurss, Elizabete Gaile, Patrisha, Rīgas Modes un Astro'n'out.

Tirdzniecības centra galvenajā daļā apmeklētājus sagaidīs tetovēšanas studija, radošās darbnīcas, DJ mākslinieki, make up stacijas, Zinoo eksperimentu šovs, bērnu izrādes no teātra Zīļuks, dažādas degustācijas, fotosesija ar iespēju laimēt 100 EUR dāvanu karti Ulla Popken veikalā, kafijas meistaru paraugdemonstrējumi, vīna festivāls un citas izklaides visas dienas garumā.

6. septembrī smalko darbu mīļotājiem būs iespēja pievienoties LaCrown kroņu darbnīcai, kendamas cienītāji varēs piedalīties kendamas turnīrā, savukārt, lai pārbaudītu savas zināšanas, ikviens varēs sacensties prāta spēlēs. Lai padarītu svētku programmu interesantāku, 7. septembrī apmeklētājus priecēs arī Leļļu teātra izrādes, degustācijas un balvas, bet 8. septembrī skaistuma cienītāji varēs konsultēties pie WYCON vizāžista bez maksas. 

Paplašinātajā tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atvērti 40 jauni veikali, kopumā veidojot 210 veikalus visā lielveikalā,

ceturtdien "Alfas" jaunbūves atklāšanā sacīja "Alfas" īpašnieka "Multi Corporation" investīciju un attīstības direktors Patriks van Dojevērts (Patrick van Dooyeweert). Viņš atklāja, ka "Alfas" jaunbūvē apmeklētājiem durvis vērs mājas konceptveikals "Zara Home". Tāpat tirdzniecības centrā būs pieejami tādi jauni zīmoli kā "Black Star Wear", "BabyBack Ribs & BBQ" un "Kinetic Play" izklaides zona bērniem un jauniešiem.

Gronvolds norādīja, ka jaunās ēkas pirmajos divos stāvos izvietoti dažādi jauni modes zīmoli, kā "Massimo Dutti", "Stradivarius", "Oysho", "House", "Cropp", "Moskito", "Tom Tailor", "Nike", "Timberland", "Vans", "Sizeer", "4F", "Intimissimi", "Calzedonia" un "Accessorize".

Pēc Gronvolda paustā, ēkas trešajā stāvā izvietota restorānu zona, sporta klubs, bērnu un jauniešu izklaides zona.

Restorānu zona būs gandrīz 6500 kvadrātmetru platībā.

Jaunās autostāvvietas ēka un teritorijas labiekārtošana patlaban apmeklētājiem ļauj nodrošināt autostāvvietas 1750 automašīnām, kā arī velonovietnes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu