"airBaltic" ziemas sezonā piedāvās lidojumus uz jauniem galamērķiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pirmo reizi ziemas sezonā no Rīgas piedāvās lidojumus uz Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāvji. 

Lidsabiedrības maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norādīja, ka "airBaltic" šajā vasaras sezonā martā sāka lidojumus uz Dublinu un Štutgarti, un tā kā abos šajos maršrutos novērots augsts pieprasījums, tos turpinās nodrošināt arī ziemā. 

Gaidāmajā ziemas sezonā, kas sāksies 27.oktobrī, "airBaltic" piedāvās arī sezonālus lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī četras reizes nedēļā veiks lidojumus uz Abū Dabī. "airBaltic" arī turpinās piedāvāt reisus uz Malagu, Barselonu un Lisabonu.

Lidojumi uz Dublinu un Štutgarti tiks veikti visu ziemas sezonu. Lidojumi uz Reikjavīku tiks piedāvāti līdz 2020.gada 31.janvārim un atsāksies 2020.gada 3.martā, bet lidojumi no Rīgas uz Atēnām turpināsies līdz šī gada 31.decembrim un atsāksies 2020.gada 4.martā.

Savukārt no Tallinas "airBaltic" sāks lidojumus jaunā sezonālā maršrutā uz Zalcburgu. Turklāt šī būs pirmā ziemas sezona, kurā tiks veikti lidojumi uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" peļņa pagājušajā gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu