Jūtūbere Anete Ozoliņa tikusi pie liela tetovējuma uz rokas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/paradimodi/

​Latvijā populārā “Youtube” kanāla “PARâdi MODI” īpašniece Anete Ozoliņa vasaras noslēgumā pieņēmusi drosmīgu lēmumu – savas rokas apakšdelma iekšpusi izrotāt ar lielu nāriņas tetovējumu. Sociālajos tīklos viņa faniem gan pastāstīja, kāda ir tā nozīme, gan dalījās ar ieskatu savā iekšējā pasaulē.

“Rūpes par sevi. Atdzimšana no jauna. Pavasaris pēc ziemas tumsas. Tieši to man arī nozīmē mans jaunais tetovējums, un interesanti, ka tas ir savā veidā izraisījis vēl vienu šādu posmu. Es galīgi negaidīju, ka būšu tādā bezspēkā veselu nedēļu, bet tas lika uztaisīt savu mazo restartiņu. Reizēm var aizmirst, ka nepieciešams laiks tikai ar sevi. Ja godīgi, tad man jau galva kūpēja, un tāds klusums bija tieši laikā.

Mūsdienu sabiedrībā novērtē skriešanu, steigu, maksimālismu, bet klusums un laiks ar sevi tiek nopelti.

Arī man nemitīgi bija jācīnās ar saviem tarakāniem galvā, jo nevar taču tā "slinkot". Bet atpūta ir svarīgākais, lai mēs produktīvi ietu uz priekšu! Ko tu vari dot, ja esi sausa aka? Es, kā radošs cilvēks, kuram daudz jākomunicē ar citiem cilvēkiem, to īpaši izjūtu. Es vispār esmu mega jūtīga un empātiska, un arī tas ļoti daudz paņem enerģijas. Tad pienāk mirklis, kad jānolien klusumā, savā alā. Savukārt, visu šo nedēļu šķiroju mantas, pārkārtoju māju un atbrīvojos no liekā. Un tas ir tik pacilājoši! Kumodēs citādi jau čūskas sāka dzīvot... bet man patīk, kad viss ir kārtīgs un pārskatāms. Galvā parādās skaidrība. Es gan arī esmu novērojusi, ka pēdējā gada laikā tīrīšana un kārtošana man ir kļuvusi par stresa un trauksmes izlādes nodarbi. Tāpēc pie tik intensīvas kārtošanas sāku sev jautāt, vai viss ok, kas mani uztrauc. Es arī jums iesaku piefiksēt kādas savas darbības un paanalizēt, parunāties ar sevi. Baigi labi strādā,” viņa atklāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

“Man šķiet, ka tas ir tik nepareizi, ka mūsdienās tiek galvenokārt slavēti tikai tie, kas nepārtraukti strādā uz spēka izsīkuma robežas, neguļ un nevelta nepieciešamu uzmanību savai veselībai nevis tie, kas cenšas dzīvot līdzsvarā un cienīt savu organismu,” raksta kāda komentētāja.

Uz to jūtūbere atbildēja šādi: “Es domāju, ka tas viss tā ir aizgājis tāpēc, ka informācijas apmaiņa kļuvusi tūlītēja. Un bieži tā informācija ir vērtīga tikai īsu brīdi, tāpēc viss jādara lielā steigā, un arī bieži tiek sagaidīts, ka tāpēc pie darba jāķeras ātrāk.

Cilvēks gluži kā tiecas būt tik pat produktīvs kā dators. Tas ir galīgi aplami, jo mēs nevaram tā eksistēt. Vismaz ne ilgtermiņā.

Daudz vairāk būtu jānovērtē savs emocionālais stāvoklis.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu