"Lidl" būvniecības dēļ vietējo māju iedzīvotāji zaudē autostāvvietu (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijai tuvojas pārtikas veikalu milzis "Lidl", un šo jauninājumu iedzīvotāji uzņem ar dalītām emocijām - vieni ar nepacietību gaida zemo cenu pārtikas veikalu, bet citi - ar nosodījumu. Taču vislielāko nosodījumu veikals ir izpelnījies no Augusta Deglava ielas iedzīvotājiem-autobraucējiem. Veikala būvlaukuma dēļ iedzīvotājiem nav iespējams iebraukt savas mājas teritorijā, nepārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus. 

Rīgā, Augusta Deglava ielā 160 rit aktīva rosība - šeit tiek būvēts viens no pārtikas veikalu ķēdes "Lidl"  tirdzniecības namiem. Lai gan šo veikalu daudzi gaida ar nepacietību, veikala apkārtesošo namu iedzīvotāji saskaras ar vairākām problēmām, un galvenā no tām - automašīnu novietošana starp būvlaukumu un daudzdzīvokļu mājām. 

"Līdzko te sākās būvniecība, visas tuvākās stāvvietas ir projām un te visur apkārt ir aizņemts," sašutusi stāsta mājas iedzīvotāja Anita.

"Te nav cilvēkiem, kur apbraukt. Ja būtu vismaz viens ceļš atstāts vaļā, lai varētu izbraukt, un uzliktu zīmi - tajā laikā, vietā var izbraukt. Bet te jau nekas nav - aiztaisīts ciet. Braucu no darba mājās un netieku iekšā,"

stāsta iedzīvotāja. 

Braucot no A. Deglava ielas - galvenais piebraucamais ceļš ir slēgts, turklāt otrs ceļš arī ir slēgts.

Ņemot vērā, ka ceļi ir slēgti, pašvaldības policija ir uzsākusi sodu izrakstīšanas maratonu.

Vairāku automašīnu vējstiklus rotā  protokoli, kuros minēts: "Nav iespējams piebraukt, nepārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus." Sods par šādu pārkāpumu - 30 eiro. Lai iedzīvotāji iekļūtu mājas pagalmā, tie brauc pa taisno pāri zālienam.  

Vairāk uzzini video:

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu