Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ģimenes dzīvē var rasties nesaprašanās ar jaunāko paaudzi. Radušies konflikti var traucēt pilnībā pievērsties darba jautājumiem. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt ar naudas lietām.

VĒRSIS Lietišķajās pārrunās tev smaidīs veiksme. Pratīsi nostādīt sevi patiesi labvēlīgā gaismā, veicināt uzticību, pārliecību par savu personību, solījumiem. Mīlas dzīvē nav izslēgti negaidīti pavērsieni.

DVĪŅI Vēlme paslinkot noteikti ir jāpārvar, citādi tas nozīmēs iekavētus darbu nodošanas termiņus, pārmetumus no priekšniecības puses. Sevišķi apzinīgiem vajadzētu būt tiem Dvīņiem, kuri strādā finanšu sektorā.

VĒZIS Skaidri apzināsies, ka tev nepieciešams pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm, taču nebūsi īsti drošs par to, kā sasniegt kāroto. Nesteidzies ar galīgo lēmumu, kārotās atbildes nāks tikai ar laiku.

LAUVA Mīlas dzīvē par garlaicību tev nebūs jāsūdzas. Jo īpaši to izjutīs Lauvas, kuras nesen ir iepazinušās. Profesionālajā jomā nāksies tikt galā ar samērā vienmuļiem, ikdienišķiem, taču nepieciešamiem pienākumiem.

JAUNAVA Viss liecina par to, ka šodien spēsi radīt vērtīgas, paliekošas idejas. Un nav svarīgi, vai esi saistīts ar biznesa vidi, radošo pasauli vai padotā darbu. Droši vari ķerties klāt atbildīgiem, sarežģītiem darbiem!

SVARI Sakāpināto emociju dēļ tev var būt grūtāk iejusties kolektīvā, taču ar saviem tiešajiem pienākumiem tiksi galā nevainojami. Pēcpusdienā zvaigznes iesaka atturēties no valsts iestāžu apmeklēšanas.

SKORPIONS Tavu iztēli var nodarbināt okultas, grūti izskaidrojamas lietas. Šajā ziņā gan nekrīti galējībās, nesāc izvirzīt dažādas sazvērestības teorijas, labāk turies pie pārbaudītām vērtībām.

STRĒLNIEKS Diemžēl nav izslēgti sarežģījumi saskarsmē ar augstākstāvošajiem. Centies atturēties no sev raksturīgā tiešuma, būt diplomātiskāks un atzīt savas kļūdas. Noteikti atturies no grādīgās dziras.

MEŽĀZIS Liktenis var piespēlēt iespējas apliecināt savas patiesās spējas, pierādīt savu vērtību priekšniecībai. Svarīgi nekļūt bravūrīgam, atturēties no pārgalvīgiem apgalvojumiem. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

ŪDENSVĪRS Darba šobrīd būs neapskaužami daudz. Var nākties aicināt talkā izpalīdzīgākos kolēģus, lai kaut kā sakārotu visus aktuālos jautājumus. Šodien kavēkļus var radīt juridiskās nianses.

ZIVIS Nauda makā diemžēl ilgi neturēsies. Ko pēdējā laikā būsi nopelnījis, to ātri iztērēsi, kļūstot neapdomīgs savos pirkumos. Turies no veikaliem pa gabalu un labāk atliec iekrājumus nebaltai dienai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu