Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šī var būt interesanta un panākumiem bagāta diena tiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar sportu, trenera pienākumiem. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem ātri panāksi sev vēlamo.

VĒRSIS Augstākstāvošie vai jauniegūtie sadarbības partneri var nākt klājā ar intriģējošiem piedāvājumiem. Lai nākotnes vīzijas varētu realizēties, vajadzēs skaidri apzināties, kādi resursi tev būs nepieciešami.

DVĪŅI Būsi lieliskā omā, nekautrēsies apkārtējiem atklāt savas jūtas, labprāt dalīsies ar viņiem savā pieredzē. Nav izslēgts, iegūsi jaunus domubiedrus. Šodien labi padosies visu veidu analītiskais darbs.

VĒZIS Centies rūpīgāk sekot līdzi paveiktā kvalitātei. Šobrīd ļoti svarīgi būs izpildīt uzticēto pēc iespējas nevainojamāk. Ja situācija to prasa, nesmādē virsstundas, tevis ieguldītais darbs noteikti atmaksāsies!

LAUVA Būsi manāmi neiecietīgs pret apkārt esošo netaisnību. Nekautrēsies iestāties par līdzgaitnieku viedokli, aktīvi aizstāvēsi to. Ja esi kaut ko nolēmis, tad nesāc sevi apgrūtināt ar šaubām!

JAUNAVA Tev vajadzēs zināmu grūdienu, pamudinājumu no apkārtējo puses, lai ķertos klāt lietām, kuras esi jau kādu laiku atlicis. Ja tev kārtojamas birokrātiskās nianses, tās labāk risināt dienas pirmajā pusē.

SVARI Attiecībā pret darba jautājumiem saglabā nopietnu un nosvērtu nostāju, nekļūsti vieglprātīgs, pat ja veic labi zināmus, ierastus pienākumus. Kāds no skauģiem var pārsteigt tevi nesagatavotu.

SKORPIONS Var nākties risināt ar biroja tehniku vai dienesta transportu saistītās problēmas. Esi pacietīgs, neskrien notikumiem pa priekšu, jo tā tikai radīsi liekas problēmas, kuru novēršana prasīs vēl vairāk laika.

STRĒLNIEKS Centies maksimāli koncentrēties tiešajiem pienākumiem, nesāc nodarbināt savu prātu ar otršķirīgām lietām. Veiksmīgs brīdis, lai izglītotos vai arī nodotu tālāk savā rīcībā esošo pieredzi.

MEŽĀZIS Piemērota diena zināšanu papildināšanai, sevis pilnveidošanai garīgajā plānā. Panākumi solās nākt, pateicoties individuālam darbam. Saskarsmē ar mājiniekiem kļūsi diezgan prasīgs, brīžiem uzstājīgs.

ŪDENSVĪRS Diena iesāksies uz patīkamas nots, jo mīļotais cilvēks pārsteigs tevi ar ko negaidītu. Darba lietās būsi nopietns, mērķtiecīgs, spēsi apliecināt sevi kā drosmīgu un zinošu speciālistu.

ZIVIS Nav izslēgti negaidīti notikumu pavērsieni, kuru iespaidā nāksies mainīt darbu kārtību. Būtiski neļauties stresam, saglābāt mieru un pārliecību par sev labvēlīgu iznākumu. Dienas izskaņu pavadi ar mīļoto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu