Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS No sirds vēlēsies piedzīvot ko aizraujošu, atmiņā paliekošu. Nav izslēgts, radīsies kārdinājums iesaistīties avantūristiskos, lai neteiktu riskantos darījumos. Apzinies, ka risks nekādi neattaisnosies!

VĒRSIS Esi nedaudz saudzīgāks pret veselību, nedari tai pāri, strādājot virsstundas vai uzņemoties pienākumus, par kuru izpildi neesi pilnībā pārliecināts. Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības atlicināt atvasītēm!

DVĪŅI Veiksmīgs brīdis, lai sāktu visu veidu mācības, profesionālo iemaņu pilnveidošanu. Nav izslēgts, tev piedāvās izglītoties ārpus valsts robežām. Privātā dzīvē var rasties pamats nelielai greizsirdībai.

VĒZIS Pret ikdienas pienākumiem izturies ar lielāku vērību, piesardzību. Nav izslēgts, ka priekšniecība no tevis prasīs jūtamāku atdevi, iniciatīvu. Naudas jautājumus vēlamāk kārtot līdz pusdienas laikam.

LAUVA Veiksme vairāk smaidīs tiem, kuri priekšroku dod komandas darbam. Līdzgaitnieki iedvesmos tevi, uzvedinās uz interesantām atklāsmēm, palīdzēs rast izeju saspringtākās situācijās.

JAUNAVA Atbilstoša diena, lai paplašinātu zināšanas, iegūtu jaunus domubiedrus, meklētu saikni ar potenciālajiem ārzemju partneriem. Privātajā dzīvē nav izslēgtas pikantas, taču komiskas situācijas.

SVARI Izdosies rast veidus, kā pat šķietami bezcerīgā situācijā gūt labumu sev. Apstākļi ļaus apliecināt tavas oratora dotības. Nebūs nekāds brīnums, ja šodien uzrunāsi plašāku auditoriju, tiksi televīzijas ekrānos.

SKORPIONS Lai gan par savu viedokli būsi simtprocentīgi pārliecināts, tomēr izskatās, ka šoreiz tev paslīdēs garām svarīgas nianses. Pirms realizēt iecerēto, pārrunā visu ar pieredzes bagātāku kolēģi!

STRĒLNIEKS Varbūt paņem brīvdienu un velti to privātai dzīvei. Nav izslēgts, attiecībās ar mīļoto var būt iezagušās nelielas nesaprašanās, konflikti, kuri tā vien prasīsies tikt izrunāti, atrisināti.

MEŽĀZIS Spēsi vieglāk, atraisītāk saprasties ar kolēģiem, ģenerēt jaunas idejas, īstenot kopīgos plānus. Šī var būt zīmīga diena tiem Mežāžiem, kuri strādā ar finanšu stratēģijas izstrādi, rosās grāmatvedības lauciņā.

ŪDENSVĪRS Piemērots brīdis radošiem projektiem, ar labdarību, mecenātismu saistītiem pasākumiem. Savukārt jautājumus, kuri skar tieslietas, apjomīgus finansiālos darījumus, atliec uz citu dienu!

ZIVIS Daudz uzmanības veltīsi savai ārienei. Kādam Zivju zīmes pārstāvim tas nozīmēs jaunu imidžu, kādam sporta zāles apmeklējumu, vēl kādam friziera, skaistumkopšanas pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu