Viļņas restorāni aicina Ronaldu un Mesi vakariņās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.vilnius-tourism.lt

Lietuvas galvaspilsētā Viļņā vairāki restorāni rezervējuši galdiņus pasaulslavenajiem futbolistiem - portugālim Krištianu Ronaldu un argentīnietim Lionelam Mesi, vēsta vietējais tūrisma informācijas centrs.

Augusta beigās par UEFA 2018./2019. gada sezonas labāko futbolistu tika atzīts nīderlandietis Virdžils van Dijks, kurš apsteidza ilggadējos sāncenšus Mesi un Ronaldu.

Apbalvošanas ceremonijā Ronaldu izteicās, ka viņš labprāt pavakariņotu kopā ar Mesi, jo līdz šim tas viņiem nav izdevies. "Mums ir labas attiecības. Mums vēl nav sanācis kopā pavakariņot, bet ceru, ka tas izdosies nākotnē," sacīja Ronaldu.

Atsaucoties uz Ronaldo izteikumiem, 10 labākie Viļņas restorāni rezervējuši galdiņus slavenajiem sportistiem, kuri pēdējo dekādi tiek uzskatīti par labākajiem futbolistiem pasaulē.

"Ir vairāki iemesli, kāpēc Ronaldu un Mesi vajadzētu vakariņot mūsu pilsētā. Viļņas restorāni ir ieguvuši reputāciju starptautiskā mērogā, sarūpējot viesiem kvalitatīvu vietējo ēdienu. Vēlamies, lai ikviens zinātu, ka Viļņa ir atvērta un aizraujoša pilsēta," norādīja Viļņas mērs Remiģijs Šimašus.

Otrdien, 10. septembrī, Viļņā notiks 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēle, mājiniecei Lietuvas vīriešu futbola izlasei savā laukumā uzņemot Ronaldu un Portugāles valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu